Erikvenneman
Image default
Banen en opleidingen

Personeelszaken

Personeelszaken

  • Ervaring in payroll en kennis sociale wetgeving
  • Internationale en moderne omgeving
  • Zelfstandige functie met een breed en afwisselend takenpakket

Jouw verantwoordelijkheden

Voor onze klant, een internationale speler in de retailsector, wij zijn op zoek naar een ervaren HR Payroll officer om het HR team vanuit het kantoor te Antwerpen te versterken.

Als HR Payroll Officer sta je in voor de volledige loonadministratie van alle werknemers te België. Zo fungeer je als eerste aanspreekpunt voor alle werknemers voor alle vragen en sta je hen bij waar nodig op vlak van personeelszaken. Verder ben je ook verantwoordelijk voor een correcte opvolging van de gehele HR administratie en zal je contracten opstellen, beheren en opvolgen. Tot slot spring je in waar nodig en rapporteer je aan de HR manager.

Jouw profiel

Als ideale kandidaat beschik je over minstens 5 jaar ervaring in HR en heb je een goede kennis van de Belgische sociale wetgeving. Je hebt een passie voor hard HR en wil hier ook graag een verdere carrière in uitbouwen. Verder spreek en schrijf je vlot Nederlands. Een goede kennis Frans is een pluspunt. Tot slot ben je iemand handson en kan je zowel in team als zelfstandig te werk gaan.

Ons aanbod

Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket. Je komt terecht in een modern kantoor binnen een internationale context.

https://www.vindazo.be/vacatures/personeelszaken.html