Erikvenneman
Image default
Zakelijk

Koopgids iPad Standaard Kopen

Een goed begin… Kies de juiste soort iPad standaard

Een goed begin is het halve werk, die vlieger gaat ook op bij het kiezen van de juiste iPad standaard. Voor verschillende use cases zijn er allerlei soorten iPad standaards. Van op de muur gemonteerde wandhouders die als domotica controlepaneel dienst doen tot vloerstandaards om leads te genereren op een beurs of andere openbare gelegenheid. 

  • Muur/wandhouders
  • Bureau/balie/tafelstandaard
  • Vloerstandaard

Binnen deze verschillende categorieën zijn er nog meer onderverdelingen. Deze worden voornamelijk gebaseerd op de functionaliteiten, afwerking en andere zaken die het gebruiksgemak verbeteren. Hieronder laten we als eerst zien wanneer je een bepaalde standaard het beste kan kiezen. 

Tafelstandaards: Makkelijk samen informatie doornemen en meer

Tafelstandaards maken het supermakkelijk om samen met een gesprekspartner bepaalde informatie op je iPad uit te wisselen. Denk hierbij aan een zakelijk consult, een verkoopgesprek of een samenwerking waarbij informatie uitgewisseld kan worden.

Naast het samen gebruiken van een tablet kan een iPad tafelstandaard uitstekend als eenwegs informatievoorziening dienen. Bijvoorbeeld op verkooplocaties zoals winkels, in kantoorgebouwen of elke andere locatie. Door een iPad op een receptiebalie te plaatsen kan je belangrijke informatie communiceren terwijl een bezoeker wacht. 

Voor interactie met prospects is een tafelstandaard ook erg geschikt. Doordat een iPad tafelstandaard op vrijwel elk oppervlak gezet kan worden is de inzetbaarheid zeer veelzijdig. Van lead generator op evenementen tot informatieverwerker bij het afnemen van onderzoeken. 

Vloerstandaards: Zet ‘m pontificaal neer en trek de aandacht

Vloerstandaards kunnen zeer effectief ingezet worden op drukbezochte gelegenheden met veel voetverkeer. Denk hierbij aan beurzen, seminars of winkels. Door de iPad vloerstandaard op een prominente positie te plaatsen trekt deze de aandacht van langslopende bezoekers. 

Door de juiste boodschap te communiceren kunnen bezoekers aangespoord worden om een bepaalde actie te ondernemen. Dat kan een actie op de iPad zijn zoals het invullen van gegevens voor lead generatie of het aankopen van een bepaald product op locatie. Met genoeg creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Wandhouders: Monteer je iPad op de muur

Wandhouders voor je iPad zijn net zoals de andere varianten op ontelbare manieren inzetbaar. Een veel voorkomende toepassing is het gebruik als domotica regelpaneel waarmee zaken zoals de klimaatregeling, verlichting etcetera geregeld kan worden. 

Verder worden muurhouders voor een iPad veelvuldig ingezet als lead generator op openbare gelegenheden. Bijvoorbeeld naast een winkelschap met specifieke producten om aanvullende informatie over deze producten te verstrekken. Zo kan je een aankoopgids instellen op de iPad waarmee de potentiele klant het juiste product voor zijn of haar gebruiksdoel kan uitkiezen. Daarmee bespaar je de klant een hoop tijd en jezelf aan personeelskosten. 

Afwerking: Om smaak valt niet te twisten

De afwerking van je iPad houder doet erg veel voor de uitstraling. Zo kan je bewust kiezen voor een budget uitstraling als je bedrijfsmodel daarop gebaseerd is of juist een hoogwaardig afgewerkte iPad houder kiezen. 

Naast de uitstraling van het geheel gaat de kwaliteit en stevigheid van iPad houders vaak hand in hand met het afwerkingsmateriaal. Zo goedkope tablethouders vaak van dunner plastic gemaakt terwijl hoogwaardig iPad standaards een stevigere constructie mogen genieten. 

Online je volgende iPad standaard kopen?

Als je door de bomen het bos niet meer ziet kunnen we je de volgende shops van harte aanraden voor de aanschaf van je volgende iPad standaard: 

  • Coolblue
  • Tabletsolution.nl
  • Bol.com