Erikvenneman
Image default
Dienstverlening

Een tuinkantoor speciaal voor jou ontworpen

Tegenwoordig raakt eenieder gewend aan het werken vanuit huis. Met de nieuwe situatie was er voor velen geen andere keus. In het begin ervaren de meeste mensen dit als een enorm pluspunt. Je hoeft niet de deur uit, je zit niet heel lang in de file en je kan (mocht je het willen) in je comfortabele pyjama de hele dag doorwerken. Toch lopen thuiswerkers tegen bepaalde problemen op. Zo kunnen zij zich niet makkelijk concentreren op het werk, omdat er constant huisgenoten rond lopen of omdat er gewoon gebrek aan werkruimte is in de woning. Met My Home Office kun je alle pluspunten ervaren van het thuiswerken, zonder de minder leuke dingen. Binnen enkele weken kun je in jouw tuin een perfect tuinkantoor hebben, waar je ongestoord jouw werk kan doen.

 

Een tuinkantoor op maat in jouw eigen tuin

Een tuinkantoor in de tuin plaatsen zal mogelijk vragen bij je oproepen. Hoe komt dit er bijvoorbeeld uit te zien? Een tuinkantoor kan je zo ontwerpen dat het past bij jouw smaak en persoonlijkheid. Ook kun je het tuinkantoor op maat maken met uitbreidingen. Je kunt zorgen voor extra werkruimte, een toilet of een keukenruimte. Zo kun je gedurende de werkuren in de ruimte blijven zonder dat je iets te kort komt. Het is erg fijn wanneer jij jouw werkleven en persoonlijk leven gescheiden kan houden. Een tuinkantoor op maat is ook ideaal om te gebruiken op andere manieren. Je kan er gemakkelijk een gastenkamer van maken als het nodig is.

 

Hoe lang duurt de levering voor een tuinkantoor?

Een tuinkantoor is beschikbaar in meerdere modellen. Zo heb je bijvoorbeeld het basismodel. Omdat dit een standaard model is, is hier niet al te lange tijd voor nodig om te ontwerpen en te leveren. Het leveren van een basismodel duurt tussen de 4 en 6 weken. Kies je voor een tuinkantoor op maat dan hangt de duur van de levering af van de specificaties van jouw ontwerp.

 

Plaatsing is erg gemakkelijk

De plaatsing van een tuinkantoor is minder complex dan je misschien denkt. Doordat er geen fundering nodig is kan het tuinkantoor gewoon in de tuin worden geplaatst. Dit is natuurlijk een enorm pluspunt, want zo bespaar je geld en tijd. Deze duurzame investering is geschikt voor elke werker, of je nu werkt voor jezelf of een werkgever.