Erikvenneman
Image default
Dienstverlening

Schilderwerk van de vakman

Kunnen uw kozijnen, deuren, muren of plafonds wel een likje verf gebruiken? Dan is het tijd voor een schilderbeurt. Het mooie is dat u hierbij diverse opties heeft. In de regio Arkel bent u bij Stek Schilderwerken aan het juiste adres. U kunt ze inhuren voor het uitvoeren van de volledige schilderwerken, maar ook kunt u zelf aan de slag. In de goed geoutilleerde winkel vindt u alles wat u nodig heeft om uw pand prachtig in de verf te zetten. Gaat u liever voor het behangen van de binnenruimtes? Kies dan uit de vele beschikbare soorten behang uw favoriet.

 

Alles voor uw schilderwerk 

Wat u ook voor ogen heeft, met de verfsoorten uit de collectie van Stek Schilderwerken is alles mogelijk. Of u nu gaat voor lichte, neutrale tinten of er juist wat meer uit wilt springen. Uiteraard biedt Stek u de keuze uit diverse topmerken op het gebied van verf. Zo zijn er de prachtige sprankelende kleuren van Pure & Original en de fraaie tinten van Painting the Past. Wilt u weten welke kleuren het beste passen in uw interieur? Neem dan gewoon een boek met kleurstalen mee naar huis. Zo kunt u op uw gemak ontdekken welke tinten het mooiste uitkomen. U kunt vervolgens Stek inhuren voor het uitvoeren van het complete schilderwerk. Zelf aan de slag gaan kan natuurlijk ook.

 

Uw pand prachtig behangen

Gaat uw voorkeur uit naar stijlvol behang? Ook dan heeft u ontzettend veel te kiezen. Vanzelfsprekend biedt een specialist als Stek Schilderwerken u de keuze uit de mooiste dessins, kleuren en patronen. Verder werkt het bedrijf met enkel de beste merken. Denk onder meer aan Arte, BN Wallcoverings, Eijffinger, Esta, Hooked on Walls en Origin. Vervolgens kunt u het prachtige nieuwe behang zelf aanbrengen of deze klus uitbesteden aan de professional. Neem direct een kijkje in het zeer ruime aanbod en laat u inspireren.

 

Stijladvies op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het prachtig aankleden van uw woning? Neem dan helemaal vrijblijvend contact op met uw lokale specialist, zoals Stek Schilderwerken. U wordt optimaal geadviseerd omtrent de verschillende opties qua schilderen en behangen. Heeft u vragen? Stel ze dan beslist! Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt bij het verfraaien van uw woning of zakelijke pand.