Erikvenneman
Vervoer en transport

De voordelen van een e-fulfilment servicebedrijf

Er zijn tegenwoordig steeds meer mannen en vrouwen die zelfstandig aan het werk gaan. Mannen doen dat vaak door zich als een klusbedrijf aan te bieden. Ze voeren dan vooral die klussen uit die ze altijd voor de baas hebben gedaan. Vrouwen werken graag vanuit huis en daarom beginnen ze vaak een webshop om daarmee producten te verkopen. Voordat het echter zo ver is, zal daar heel wat voorbereiding aan vooraf moeten gaan. Denk bijvoorbeeld aan de webwinkel voorraad

Opbouwen webshop 

Je moet, als je wilt gaan verkopen door gebruik te maken van een webshop, ervoor zorgen dat bezoekers op je webshop terecht komen. Je webshop zal hoog in de ranglijst bij google moeten staan. Om daarvoor te kunnen zorgen, moet je een webshop bouwen die daar terecht komt. Dat valt niet mee en daarom kun je beter de hulp inroepen van een specialist. Een goede webshop is het halve werk naar je succes. Je moet ook weten hoe je de boekhouding moet bijhouden en wat voor regels er zijn bij de belastingdienst wanneer je voor jezelf begint. Bekijk alles goed, zodat je achteraf niet in de problemen komt. 

Verkopen 

Zodra de webshop klaar is en je hebt de producten voor de verkoop in voorraad, kun je hem online zetten. Wanneer je in het begin producten gaat verkopen zal dat geen problemen opleveren. In het begin kun je de producten nog wel inpakken, adresseren en versturen, omdat het er nog niet veel zijn. Zodra je echter succes hebt en veel producten gaat verkopen, komt er een moment dat je het allemaal niet meer aan kunt. Dan zal je de hulp in moeten schakelen van een ander. 

Je zou eerst kunnen denken aan extra personeel. Toch is dat vaak niet verstandig, omdat je niet voor een hele dag werk hebt. Het is daarom beter in zee te gaan met een e-fulfilment bedrijf.

De voordelen van een e-fulfilment servicebedrijf 

Wanneer je besloten hebt om met een e-fulfilment servicebedrijf in zee te gaan, weet je zeker dat je in de toekomst minder werk zult krijgen. Je moet wel eerst goede afspraken maken. Wanneer je het samen eens bent en het opgestelde contract is ondertekend, kan de webshop gekoppeld worden aan de site van het servicebedrijf. Zij zullen zien wanneer er een product via de webshop wordt gekocht. Dan komen ze in actie. Ze zullen het product inpakken, adresseren en versturen. Door deze manier van samenwerken zal het product de dag na de bestelling bij de klant worden afgeleverd. Hierdoor kunnen er meer producten worden verkocht. De klanten kunnen nu 24 uur per dag en dat voor 7 dagen in de week producten op je webshop bestellen. 
Het servicebedrijf zorgt ook voor de inslag van de producten, het versturen ervan en het ontvangen van teruggestuurde producten. De verwerking van de teruggestuurde producten gebeurd in overleg. 

Vrije tijd 

Door de samenwerking met het servicebedrijf als Surlogic krijg je meer vrije tijd. Je kunt je bezighouden met het verbeteren en aanpassen van de producten op je webshop. Ook heb je meer tijd om je concurrenten te bekijken waarvoor zij gelijkwaardige producten verkopen. Het levert dus alleen maar voordelen op.

https://surlogic.nl/nl/