Erikvenneman
Image default
Vervoer en transport

Ontdek de voordelen van multitemp transport bij dit transportbedrijf uit Etten-Leur

Een heleboel bedrijven produceren of verwerken gekoelde of bevroren goederen, sommige van deze bedrijven werken zelfs met beide soorten goederen. Indien u ook met dit soort producten werkt, herkent u vast het probleem van transport. Gekoelde goederen, zoals groenten en fruit, moeten vervoerd worden in een andere atmosfeer dan bevroren goederen, aangezien de fruit en groenten kapot gaan in vrieskou en de bevroren goederen smelten bij een temperatuur boven het nulpunt. Het is dus nodig om de producten te vervoeren in verschillende vrachtwagens. Dit is echter niet altijd het geval, bijvoorbeeld wanneer u Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten inschakelt voor het transport van uw goederen. Deze specialisten beschikken over een uitgebreid wagenpark, waar ook voertuigen te vinden zijn die multitemp transport mogelijk maken. Hiermee creëren de specialisten van dit transportbedrijf uit Etten-Leur een laadbak met verschillende atmosferen, waardoor gekoelde en bevroren goederen tegelijkertijd verzonden kunnen worden. U bespaart hiermee dus tijd én geld, aangezien u nog maar één voertuig hoeft in te schakelen voor het transport van uw goederen.

Kies voor transport op korte termijn

Heeft u een bepaalde levering over het hoofd gezien en heeft u nu behoefte aan sneltransport? Kies dan ook voor de specialisten van dit transportbedrijf uit Etten-Leur. Zij beschikken over kwalitatieve voertuigen en gekwalificeerde chauffeurs, waardoor zij uitstekend in staat zijn om een sneltransport te verzorgen. Zij doen te allen tijde hun uiterste best om uw goederen op de beoogde tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Uiteraard doen zij dit zonder kwaliteit uit het oog te verliezen, de ervaren specialisten van dit transportbedrijf uit Etten-Leur zorgen er namelijk ook voor dat uw producten in goede staat arriveren op de plaats van bestemming.

Deel uw wensen

Heeft u nog vragen over de dienstverlening van deze specialisten? Of wilt u hen inschakelen voor het transport van uw goederen? Neem dan gerust contact met hen op en deel uw wensen. De ervaren medewerkers van dit transportbedrijf uit Etten-Leur staan u graag te woord.