Erikvenneman
Image default
Vervoer en transport

Bij deze dealer kunt u de Doosan heftruck kopen die bij uw bedrijf past

Overweegt u om een Doosan heftruck te kopen om in te zetten in uw bedrijf? Doosan is een beroemde naam op het gebied van vorkheftrucks en ander hefmateriaal. Dit Koreaanse merk gebruikt zijn uitgebreide ervaring om heftrucks te produceren die uitblinken op het gebied van kracht, comfort en duurzaamheid. Als u gevestigd bent in Zuid-Holland of Zeeland en een Doosan heftruck wilt kopen bij een dealer in de buurt, dan staan de experts van Rogo Machines B.V. voor u klaar. Bij deze speciaalzaak die gevestigd is in Middelharnis heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan vorkheftrucks. U krijgt hier altijd persoonlijk advies over welk model heftruck het best bij uw bedrijf past.

Ontdek de vele voordelen van de GX-series

Bij de dealer in Zuid-Holland zijn er heftrucks van Doosan uit twee verschillende series beschikbaar, namelijk de GX-series en de Series 7 Pro. De GX-series bestaat uit heftrucks met een robuust model die bijvoorbeeld goed ingezet kunnen worden voor het verplaatsen van planken. Deze heftrucks zijn verkrijgbaar met een dieselmotor, maar ook met een motor die rijdt op LPG. Is het belangrijk dat uw heftrucks tijdens het rijden geen zwarte vegen achterlaten op uw vloeren? Laat uw Doosan GX vorkheftrucks dan uitrusten met speciale non-markingbanden. De rugleuning van stoel en de stuurkolom van deze heftrucks kunnen versteld worden zodat de bestuurders in een comfortabele houding kunnen werken.

Waarom moet u kiezen voor de Series 7 Pro?

Door een Series 7 Pro heftruck te kopen, haalt u de nieuwste technologie van Doosan in huis. Deze heftrucks hebben een vernieuwde dieselmotor die zuinig in verbruik is. Wat de uitstoot betreft, voldoet deze motor aan de ETA Tier 4-standaarden zonder dat hiervoor een Diesel Particle Filter of roetfilter voor hoeft te worden ingezet. Andere voordelen van deze motor zijn dat hij weinig lawaai maakt en dat hij niet vaak onderhouden hoeft te worden.

https://www.rogo.nu/

Gerelateerde artikelen

Uit je klachten over een taxi

Een dieplader transport laten uitvoeren

3 coronaproof manieren om voor een taxirit te betalen