De nieuwe topmodellen buitenboordmotoren

Hoe geweldig is het om op een vrijdagmiddag een stuk te varen met uw eigen boot? Iedereen zou dit natuurlijk wel willen. Op de website justmarine.nl zijn diverse soorten boten te koop voor een goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Verder zijn er op de website motoren te koop, die erg belangrijk zijn voor een boot. Zonder motor kan een boot namelijk niet rijden, en niemand heeft zin om drie uur te peddelen in een boot van 500 kilo. Als u een motor voor uw boot wil aanschaffen, is het natuurlijk belangrijk dat u een motor kiest die het best aan uw eisen voldoet en die het beste bij uw boot past. In dit artikel staan een aantal topmodellen buitenboordmotoren op een rijtje, zodat u meteen kunt zien welke motor geschikt is voor uw boot en voldoet aan uw wensen.

Wat is een buitenboordmotor?

Als het begrip motor wordt genoemd weten veel mensen waar we het over hebben. Een motor zorgt namelijk voor de aandrijving van een voertuig, in dit geval voor de aandrijving van een boot. Zo’n motor kan zich in de boot bevinden, maar ook erbuiten. In dit artikel wordt gesproken over een aantal topmodellen buitenboordmotoren, en aan de naam is het al te horen dat deze motor zich niet in de boot bevindt maar erbuiten. Deze motor is aan de achterkant van de boot bevestigd en zorgt ervoor dat de boot vooruit beweegt. De motor dient om de boot voort te stuwen, maar ook om de richting van het varen van de boot te bepalen. Zo’n motor is dus erg belangrijk voor een boot, zonder heeft u er niet veel aan.

Mercury buitenboordmotoren

Op de website zijn verschillende Mercury buitenboordmotoren te vinden. Er zijn zowel nieuwe als gebruikte motoren te vinden. Een mercury buitenboordmotor staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en is daarom erg populair onder de booteigenaren. De motor is zeer stil, wat veel mensen erg prettig vinden. Verder is de motor ook nog eens energiezuinig, dus u denkt tegelijkertijd ook aan het klimaat terwijl u een ritje maakt door de prachtige natuur. Op deze motor heeft u twee jaar fabrieksgarantie. De mercury motoren worden aangeboden voor 4-taktmotoren met een variatie in pk tussen de 2.3 pk en de 20 pk.

Honda buitenboordmotoren

Ook een heel erg populaire motor is de honda buitenboordmotor. Deze motoren worden ook aangeboden voor 4-taktmotoren. Deze hebben echter een veel grotere variatie in pk, namelijk van 2.3 pk tot 150 pk. Met deze motor kunt u dus erg snel over het water gaan. U krijgt bijna het gevoel alsof u vliegt. Deze motor staat bekend om zijn grote betrouwbaarheid en deze kunt u dus garanderen dat hij altijd zal werken en niet midden op het water tot stilstand komt. Ook is deze motor erg energiezuinig en maakt weinig tot geen geluid als deze aanstaat. Op deze motor heeft u drie jaar lang fabrieksgarantie, wat laat zien dat de kwaliteit van de motoren erg goed is.

Suzuki buitenboordmotoren

Deze motoren met een variatie in pk tussen de 2.5 pk en de 350 pk staan erom bekend dat dit de raceauto’s zijn onder de boten. De betrouwbare Suzuki buitenboordmotor laat u vliegen over de golven en de wind voelen door uw haren. Deze motor is net als de twee andere populaire motoren erg energiezuinig en stil op het water. Deze motor biedt een fabrieksgarantie van drie jaar.

Prijzen van de motoren

De prijzen voor buitenboordmotoren lopen over het algemeen erg uiteen. Er zijn motoren die verkrijgbaar zijn voor 839 euro, wat relatief gezien erg goedkoop is. En er zijn motoren te koop voor meer dan 2500 euro. Echter staat bekend dat de mercury buitenboordmotoren het goedkoopst zijn, daarna de suzuki buitenboordmotoren en tenslotte de honda buitenboordmotoren. De honda buitenboordmotoren hebben over het algemeen de beste kwaliteit en zijn dus het duurst.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.