Erikvenneman
Dieren

De manieren voor Rattenbestrijding in Uitgeest

Ratten vormen een aanzienlijk gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren. Ziekten die ze over kunnen brengen zijn onder meer salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en TBC. Daarom is het bij een rattenplaag verstandig om rattenbestrijding Uitgeest te bellen. Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om rattenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere rattenkolonies of terugkerende rattenplagen professionele rattenbestrijding Uitgeest noodzakelijk.

Bel rattenbestrijding Uitgeest

Wij verzorgen zowel rattenbestrijding Uitgeest voor bedrijven als rattenbestrijding in huis. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid. De servicemedewerkers van ons bedrijf bieden een zeer doelgerichte behandeling voor elk rattenprobleem en geven advies over hoe u uw bedrijfspand of huis in de toekomst rattenvrij kunt houden. Als een rattenplaag niet behandeld wordt, kan deze zich snel uitbreiden. Er zijn tal van doe-het-zelfproducten te koop voor rattenbestrijding in huis, zoals rattenvallen. Maar voor rattenactiviteit in woonruimten of aanhoudende problemen raden wij een behandeling door een van onze ongediertebestrijders aan.

Hoe houdt u ratten op afstand?

De eerste verdedigingslinie tegen ratten is de bescherming van uw bedrijfspand of huis. Jonge ratten kunnen door kieren kleiner dan 1 cm kruipen. Het is dus belangrijk eventuele gaten dicht te maken en deurborstels (rondom en onder deuren) te plaatsen .Ultrasone afweermiddelen geven een geluid af dat onprettig is voor ratten, maar dat niet door mensen gehoord kan worden, het gebruik ervan wordt door ons niet aanbevolen als rattenbestrijding Uitgeest. Het is belangrijk dat ratten niet aangetrokken worden door voedsel; verpak voedsel in plastic of metalen bakken en maak regelmatig schoon onder werkbanken, fornuizen en koelkasten, Zorg er buiten voor dat afval in afgesloten bakken wordt bewaard en doe geen vlees op composthopen.Ratten kunnen uit het riool omhoogkomen door kapotte buizen. Het is daarom belangrijk te controleren of al het leidingwerk in goede staat van onderhoud verkeert. Heeft u toch ratten, bel dan de rattenbestrijding Uitgeest