Erikvenneman
Beauty en verzorging

De kapper als luisterend oor

Wanneer je door de stad loopt of je op een druk festival bevindt, krioelen er al snel honderden mensen op dezelfde locatie. Hoewel we allemaal mensen zijn, ziet iedereen er anders uit. Niet alleen heeft dit te maken met huidskleur, de vorm van het hoofd of de lichaamshouding, maar vooral ook door het haar. Waar de één bruine krullen in een boblijn geknipt heeft, gaat de ander als blondine met steile lokken door het leven. Niet voor niets is het daarom van groot belang dat kappers weten hoe ze verschillende kapsels kunnen knippen, al gaat er nog al te vaak wat mis. Het knippen van steil haar is namelijk een stuk eenvoudiger dan het modeleren van krullen. Gelukkig maakt het bij One Kappers niet uit wat voor haarsoort jij hebt, want wij besteden aandacht aan jouw haar om er het perfecte model in te kunnen knippen.

One Kappers onderscheidt zich in de kapperswereld door te luisteren naar de klant. Vaak hebben mensen namelijk specifieke wensen of eisen aan het knippen van hun haar, maar worden deze door de kapper niet in praktijk gebracht. Het resultaat is daarom teleurstellend en het kappersbezoek wordt een vervelende uitdaging. Een goede kapper delft kenmerkt zich dus door aandachtig te luisteren en een schets of idee te maken van het eindresultaat. Bij One Kappers gebeurt dit uiteraard, waardoor wij weer een lach op het gezicht van onze klanten weten te toveren. Het haar wordt uitgebreid verzorgd door onder andere een wasbeurt te ondergaan en een eventuele, aanvullende massage aan te bieden. Pas als alles duidelijk is voor ons voor wat betreft het totaalplaatje, kunnen we beginnen met het knippen en in model brengen van het haar.

Klinkt zo’n kappersafspraak ook als muziek in jouw oren? Bezoek dan onze kapper delft zonder afspraak of boek een plekje via de website!

https://www.onekappers.nl/