Bij de dozenhal vind je alle soorten en maten dozen die je maar nodig hebt

Als je op zoek bent naar een verzenddoos om je product in je gaan versturen kan je bij dozenhal op dozenhal.nl terecht voor de meest uiteenlopende formaten. Er zal altijd wel een maat tussen zitten waar jouw product in kan worden vervoerd en geleverd. Mocht je toch speciale afmetingen nodig hebben voor de verzending van jouw product en deze staat niet tussen de ruim 2500 formaten van dozen die hier bij doezenhal worden geleverd, dan kan je ook nog een speciaal verzoek indienen en dan kunnen de dozen voor jouw product gemaakt worden in de maat die jij graag had gewild. 

Hoe gaat het in zijn werk bij dozenhal.nl?

Je kunt bij de dozenhal een stappenplan volgen voor het bestellen van de dozen. Het eerste, en belangrijkste onderdeel is dat je bepaalt wat voor soort formaat goed past bij het product dat jij wil gaan versturen. Meet hiervoor het product goed op en houd rekening met nog wat extra ruimte die je moet hebben om het product er in te kunnen stoppen. Te veel ruimte is ook niet goed, want je wilt beschadigingen uiteraard voorkomen. Weet je niet goed welke maat je moet kiezen? Dan kan je altijd contact opnemen met de adviseurs, zij zullen je dan zo goed als mogelijk helpen met het bekijken naar een maat die goed bij jouw product past. 

Het bestellen van de dozen

Je hebt nu besloten welke maat je nodig hebt. Je kunt dan zoeken naar een maat op de website om te kijken of deze nog op voorraad is, zodat deze naar je toe kunnen worden gestuurd. Mochten de dozen die jij zoekt niet leverbaar zijn, dan kan je de maten van het product invoeren en komen alle alternatieven naar boven. Hier kan je dan bij dozenhal een keuze uit maken en je ziet ook direct wat de voorraad van deze dozen is. Je hebt de maat gekozen en kunt nu een offerte op maat aanvragen, zodat je precies weet wat het allemaal gaat kosten. Ben je hiermee akkoord, dan worden de dozen van dozenhal zo snel mogelijk naar je toe gestuurd.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.