Cryptocurrency kopen met Ideal?

Kan je cryptocurrency kopen met iDeal?

Wil je weten of cryptocurrency kopen met iDeal mogelijk is? Dan is het slim om in ieder geval de volgende zaken even goed door te nemen. Aan de hand daarvan weet je gelijk wat er allemaal wel en niet kan. Dit is wel veel meer dan je misschien denkt. Al is het natuurlijk wel belangrijk om te weten hoe je dit dan precies aan moet pakken. Wanneer je dat doet, dan kan er eigenlijk niets misgaan en kan je gewoon genieten van je aankoop van cryptomunten. Let daarom op de volgende zaken om alles te regelen.

Waarom met iDeal werken?

Cryptocurrency kopen met iDeal wil je natuurlijk met een reden doen. Dat is natuurlijk duidelijk. Waar het je vooral om zal gaan is waarschijnlijk het gemak en de zekerheid. Je kan zo met iDeal werken omdat je bij een Nederlandse bank zit. Dit is gemakkelijker dan dat je weer apart een Paypal of een e-wallet moet gaan aanmaken bij een derde partij. Daar moet je dan weer geld op zetten zonder dat je zeker weet dat dit wel goed komt. Als het goedkomt moet je daarna weer de broker betalen. Dit is veel te omslachtig.

Werken met een Nederlandse broker

Wat in de eerste plaats belangrijk is om te weten, is dat je met een Nederlandse broker moet werken. Cryptocurrency kopen met iDeal kan over het algemeen alleen in Nederland. Dat komt juist ook omdat iDeal een Nederlands systeem van bankieren online is. Wij zijn dat hier sterk gewend, maar in andere landen werken ze juist met hele andere systemen. Zelfs wanneer die wel veel raakvlakken hebben met het bankieren zoals dat in Nederland met dit systeem gaat. Dit is dus wel belangrijk om mee te wegen in de keuze voor een broker als je aan de slag gaat.

Een alternatieve manier vinden

Wil je perse cryptocurrency kopen met iDeal bij een bepaalde broker, maar is dit niet mogelijk? Dan is er wel een oplossing om dit indirect toch te doen. Je kan dan met iDeal bijvoorbeeld een Amazon giftcard of een Paysafecard aanschaffen. Zo kan je daar dan me afrekenen om toch aan je cryptomunten te komen. Je hoeft dan dus geen aparte wallet of account aan te maken bij een digitale dienst en weet wat je met je geld doet, zonder dat er iemand bij je rekening kan komen. Dit kan een goed alternatief zijn voor de manier van afrekenen.

De keuze voor een internationale broker

Je kan soms ook je keuze voor een internationale broker hiervan af laten hangen. Er zijn enkele tussenpersonen die niet uit Nederland afkomstig zijn die cryptocurrency kopen met iDeal wel gewoon mogelijk maken. Wanneer dit goed aangeschreven brokers zijn, dan is er natuurlijk geen reden om hier niet op in te gaan. Zo kan je vaak toch net iets meer. Het is vaak zo dat de grote internationale brokers net wat meer verschillende soorten valuta’s in het aanbod hebben. Daar kan je dan optimaal van profiteren als je iDeal kan gebruiken als methode om te betalen.

https://cryptokopen.nl/

Over

You may also like...

Reacties gesloten.