Erikvenneman
Image default
Financieel

4 redenen om een persoonlijke lening te krijgen in 2019

Persoonlijke leningen zijn een vorm van financiering die het overwegen waard is als u geld nodig heeft. Maar hoe bepaal je nu of het afsluiten van een persoonlijke lening in 2019 een slimme financiële zet is? Om te bepalen of u een persoonlijke lening moet krijgen, moet u naar het grote geheel kijken en nadenken over hoe de lening uw algehele financiële situatie zal beïnvloeden.

Persoonlijke leningen zijn een vorm van financiering die het overwegen waard is wanneer je hebt geld nodig. Maar hoe bepaal je nu of het afsluiten van een persoonlijke lening in 2019 een slimme financiële zet is? Om te bepalen of u een persoonlijke lening moet krijgen, moet u naar het grote geheel kijken en nadenken over hoe de lening uw algehele financiële situatie zal beïnvloeden.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, zijn hier vier redenen waarom je zou moeten overwegen om in het nieuwe jaar een persoonlijke lening aan te vragen. En op https://bkrminilening.nl/ gaan we hier nog dieper op in.

1. Persoonlijke leningen hebben vaak redelijke rentetarieven

Een van de beste redenen om een persoonlijke lening te kiezen als u geld moet lenen, is het feit dat persoonlijke leningen vaak redelijk redelijke rentetarieven hebben.

Elke keer dat u geld leent, moet u rente betalen aan uw geldschieter voor het voorrecht om toegang te krijgen tot het geld. Als u uw rente laag kunt houden, kost uw lening u veel minder. En de rentetarieven op persoonlijke leningen liggen doorgaans ver onder de tarieven voor de meeste andere soorten schulden. Hoewel u doorgaans 13% of meer betaalt op een creditcard, is het niet ongebruikelijk om persoonlijke leningen te vinden met tarieven van slechts 5%.

Het specifieke rentepercentage dat u betaalt, hangt af van de kredietverstrekker die u kiest en hoe goed u als koper gekwalificeerd bent. Maar voordat u geld leent van welke bron dan ook, moet u altijd de tarieven voor persoonlijke leningen bekijken om te zien of u goedkoper toegang kunt krijgen tot geld.

2. U kunt het geld gebruiken voor alles wat u maar wilt

Nog een groot voordeel van het afsluiten van een persoonlijke lening: flexibiliteit. Sommige soorten leningen, zoals hypotheken en autoleningen, kunnen alleen voor specifieke doeleinden worden gebruikt – om een huis of een voertuig te kopen. Met een persoonlijke lening heeft u daarentegen toegang tot geld en kunt u ermee doen wat u wilt.

U kunt uw geleende geld gebruiken om andere schulden af te lossen tegen een hogere rente. Of u kunt het geld gebruiken om een bruiloft te betalen, een bedrijf te starten, een diploma te halen of iets anders te doen wat uw hartje begeert.

Idealiter zou u geen geld moeten lenen, tenzij dit een noodzaak is . Immers, als u rente betaalt, wordt alles wat u koopt daardoor duurder. Maar als u een goede reden heeft om te lenen, is een persoonlijke lening een uitstekende financieringsbron. Op https://geldlenen-met-bkr.nl/ hebben we meer informatie kunnen vinden over deze vraag.Ook staan hier een paar aanbieders voor jou op een rij. Zo hoef jij geen onderzoek meer te doen naar de beste deal.

3. Veel persoonlijke leningen zijn ongedekt

Persoonlijke leningen kunnen vaak worden verkregen zonder onderpand. Onderpand is een actief dat u gebruikt om een lening veilig te stellen of te garanderen. U geeft de geldschieter een wettelijk belang bij het onderpand, dus het is vrij eenvoudig voor de geldschieter om het actief te nemen in het geval dat u niet aan uw lener verplichtingen voldoet.

Het afsluiten van een beveiligde lening, zoals een autolening of een overwaarde of hypothecaire lening, kan riskant zijn omdat u uw eigendom direct in gevaar brengt. Het is minder riskant om een persoonlijke lening af te sluiten die ongedekt is en geen onderpand heeft. Natuurlijk wordt er nog steeds van u verwacht dat u uw lening terugbetaalt en kunt u uw credit score schaden als u dat niet doet – maar als u het risico van lenen wilt minimaliseren, is een persoonlijke lening een goede manier om dit te doen .

4. U kunt snel en voordelig persoonlijke leningen verkrijgen

Veel kredietverstrekkers voor persoonlijke leningen hebben het aanvraagproces gestroomlijnd. U kunt een online aanvraag invullen, direct goedgekeurd worden en binnen een paar dagen uw geld ontvangen. En veel kredietverstrekkers brengen geen aanvraagkosten of andere kosten in rekening om de lening te verstrekken.

Omdat het proces snel en gemakkelijk is, geeft u misschien de voorkeur aan een persoonlijke lening boven andere soorten financiering, zoals een huis aandelenlening, die veel duurder zou kunnen zijn om te verkrijgen en waarvoor veel langer kan duren om goedgekeurd te worden. Home equity-leningen komen vaak met een groot aantal vergoedingen, waaronder taxatiekosten, oprichtingskosten en meer. Wanneer je geen tijd hebt om een lang aanvraagproces te doorlopen of je geen enkele honderden euro’s aan kosten wilt betalen, is een persoonlijke lening een ideale keuze.

 

https://geld-lenen-zonder-bkr.com/lening/lening-afsluiten-voor-je-verbouwing-of-kun-je-beter-een-hypotheek-nemen/