Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Bezigheden voor thuis

Al sinds een jaar heeft Nederland last van veel beperkingen. Deze beperkingen, ook wel bekend als maatregels, zijn door de overheid opgesteld om het aantal besmettingen van COVID-19 tegen te gaan. De meningen over deze maatregels zijn erg verschillend. Over het algemeen vind een groot deel van Nederland het niet prettig dat we heel veel buitenshuis activiteiten niet meer kunnen doen zoals het gaan naar de bioscoop of dierentuin. Na een half jaar nog strengere maatregels te krijgen was het een zware winter voor Nederlanders. We zitten voortdurend thuis door alle regels. Gelukkig zijn er genoeg werkzaamheden die thuis verricht kunnen worden zodat u niet verveeld op de bank zit. Benieuwd naar deze werkzaamheden? Lees dan snel verder!

 

Thuiswerken

Als u al thuiswerkt heeft dit geen betrekking tot u. Mocht u nou geen baan en veel vrije tijd hebben, dan kunt u kijken tussen vacatures voor thuiswerken. Een voorbeeld van een baan waarbij u thuis kunt werken is medewerker klantenservice essent. Als u medewerker klantenservice essent bent werkt u eigenlijk voor een callcenter. Thuis beantwoord u de chat en telefoontjes van klanten die verschillende vragen hebben. Houd er wel rekening mee dat u wel een training vooraf moet doen om alle informatie over Essent te verkrijgen. Zo wordt u klaargestoomd voor alle vragen van klanten. Het fijne aan dit werk is dat u thuis uw werk kan verrichten en dus niet al te veel moeite voor uw uiterlijk hoeft te doen. Wanneer er weer vanuit de kantoren van de callcenters gewerkt kan worden, kunt u wel verwachten dat u hier ook zult werken.

 

De grote schoonmaak

Een andere werkzaamheid die u thuis kunt verrichten die u meer rust in overzicht geeft is het schoonmaken van uw huis. Door uw huis grondig schoon te maken kunt u verschillende werkzaamheden voor school of dergelijke makkelijker uitvoeren. Dit heeft te maken met het feit dat een opgeruimd en schoon huis minder prikkels afgeeft dan een chaotisch onopgeruimd huis. Daarnaast geeft het schoonmaken van uw huis meer rust in uw hoofd. Sommige mensen maken schoon om zo tot rust te komen en hun hoofd te legen.

 

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl/energieleveranciers/essent/

https://web-wings.nl/