Erikvenneman
Auto's en Motoren

Voor zakelijk gebruik een bedrijfsauto leasen

Een bedrijfsauto is natuurlijk specifiek ingericht om zakelijke wensen van ondernemers te vervullen. De auto moet weliswaar comfortabel zijn, maar het is vooral belangrijk dat hij zakelijk voordeel biedt. Daarom wordt een lease auto zakelijk bekeken. Wat kan je er als ondernemer mee bereiken? En zijn er andere opties die mogelijk beter zijn? Vaak komt men dan uit bij een Mercedes Sprinter. Deze past namelijk op vele manieren in de plannen van ondernemers uit allerlei branches. Dat komt omdat er niet slechts één model Sprinter is. Er zijn namelijk zeer veel varianten op dit model op de markt.

Waarom een Sprinter bestelbus?

In een groot deel van de gevallen gaat het om de bestelbusvariant van de Sprinter. Dit is één van de grootste voertuigen in zijn klasse. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de zeer grote laadruimte. Dit is dan ook aantrekkelijk voor ondernemers. Door de grote laadmogelijkheden kan veel worden bespaard. Het aantal ritjes voor vervoer kan immers flink worden teruggedrongen. Daardoor worden de kosten teruggedrongen en de opbrengsten verhoogd. Dit is voor veel ondernemers de doorslaggevende reden om voor Mercedes Sprinter lease te kiezen voor zakelijke doeleinden. Hij is immers daardoor ook breed inzetbaar voor veel verschillende opdrachten.

Als bestuurder zakelijk auto leasen 

Stel dat je de auto gaat leasen met jouw eenmanszaak. Dan is het ook zo dat je zelf de bestuurder van het voertuig wordt. Dit wil je natuurlijk voor jezelf zo comfortabel mogelijk maken. Het is immers waarschijnlijk zo dat je een groot deel van de week in je bedrijfsauto zal doorbrengen. In zulke gevallen is naast praktische inzetbaarheid ook het comfort van belang. Hier is bij het ontwerpen van de huidige generatie Mercedes Sprinters dan ook in grote mate rekening mee gehouden. Bovendien is er gelet op de prestaties die het voertuig kan leveren. Dit is immers ook van groot belang.

https://www.autoleasecentrale.nl/