Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Van luchtenveloppen tot een website

Ben jij onlangs een kleine onderneming gestart, of ben je van plan om dit binnenkort te gaan doen? Steeds meer mensen besluiten om een eigen bedrijfje te starten. Ze verkopen dan bijvoorbeeld zelfgemaakte sieraden of kleren. Een groot voordeel is dat je dit allemaal gewoon vanuit huis kan doen. In deze blog vertellen we je meer over waar je rekening mee moet houden als je een kleine onderneming vanuit thuis start.

Luchtenveloppen als verpakkingsmateriaal

Luchtenveloppen zijn écht onmisbaar als jij vanuit thuis producten gaat verzenden naar kopers. Door het gebruik van luchtenveloppen zorg je er namelijk voor dat de bestelling veilig aankomt bij de ontvanger. Jouw klanten willen natuurlijk hun bestelling in goede orde ontvangen. Daarom is het voor jou als ondernemer belangrijk om er zorg voor te dragen dat de bestellingen veilig aankomen. Tip: personaliseer de verpakking, dit zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht van je klanten!

Website

Tegenwoordig hoef je echt geen technische opleiding gehad te hebben om een website te kunnen bouwen. Een website is heel handig, omdat jouw klanten dan een overzicht kunnen bekijken van de producten die je aanbied. In deze digitale tijd is dat eigenlijk wel een must. Ga eens een middagje achter de computer zitten, want een website maken is niet zo moeilijk als het lijkt.

Contact houden

Vooral social media is dé manier om contact te houden met je klanten. Zorg ervoor dat je zichtbaar bent en dat mensen je snel kunnen vinden. Zo leren meer mensen je bedrijf kennen waardoor je meer orders zal ontvangen.

https://luchtkussengigant.nl/