Erikvenneman
Image default
Woning en Tuin

Creatief met matjes mozaiek

Ben je een creatief iemand of ben je op zoek naar een nieuwe (creatieve) hobby? Wat dacht je van creatief zijn met mozaïek steentjes? Je hebt ze in alle kleuren van de regenboog: van wit tot zwart en van geel tot paars. Je kunt er de mooiste dingen mee maken door ze simpelweg op items te plakken. Heb je al jaren een saai fotolijstje in je kamer staan? Beplak de rand eens met matjes mozaïek. Je creëert zo een uniek item waar je nog jaren van plezier hebt.

 

De leukste kinderfeestjes met matjes mozaïek

Wil je een keer echt iets unieks doen op het kinderfeestje van je kind? Ook dan is het leuk om een feestje te organiseren rondom het thema mozaïek. De kinderen zullen al die kleuren prachtig vinden! Koop wat goedkope items om de matjes mozaïek op te kunnen plakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het eerder genoemde fotolijstje, een spiegel of een (juwelen)kistje. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is geschikt om de steentjes op te plakken. Kijk ook eens in de kringloop voor een goedkoop tafeltje. En laat de kinderen deze dan beplakken met de steentjes om een uniek tafeltje te creëren voor de jarige.

 

Matjes mozaiek in je interieur

Waarschijnlijk heb je al snel de smaak te pakken. Heb je al je spullen in huis al voorzien van die leuke gekleurde steentjes? Ga dan verder met de muren en vloeren! Matjes mozaiek maakt het ideaal om makkelijk muren mee te bekleden. Op deze manier creeer je in no time een schitterende ruimte. Mozaiekmatjes kun je in iedere ruimte gebruiken. Dus ga snel aan de slag in je woonkamer, keuken, badkamer of hal!

https://www.topmozaiek24.nl/