Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Tips om je te helpen afvallen

Je wil al een tijdje wat afvallen, maar het lukt steeds niet helemaal. Is dit herkenbaar? Dan kun je de tips in dit artikel misschien eens doorlezen, want er zit vast een tip tussen die voor jou werkt. Het belangrijkste is altijd dat je doel haalbaar is, daar moet je altijd mee starten. ‘Ik wil afvallen’ is niet concreet genoeg, bepaal hoeveel je precies wil afvallen en binnen welke tijd. Bedenk daarbij goed waarom je dit per se wil. Schrijf dit allemaal eens ergens op en hang het op een plek waar je vaak naar kijkt. De kans is zo groter dat je het kunt volhouden. Heb je het een keertje moeilijk? Ook dan is het fijn, want het helpt je eraan herinneren waarom je ook alweer begonnen was. Zie het dus als steeds een kleine motivatie.

Tijd

De eerste tip: neem echt de tijd. Een streng dieet kun je niet volhouden. Dit is misschien even leuk, maar na een tijdje niet meer. De kilo’s komen er dan weer bij en je krijgt dan dus een soort jojo-effect. Om resultaten te zien zul je geduld moeten hebben.

Eten

Weet wat je eet, is een belangrijke tip. Hou daarom bij wat je allemaal eet op een dag. Als je wilt afvallen zul je namelijk je patroon moeten aanpassen en je bewust moeten worden van wat je eet. Je kunt dit bijhouden in een schriftje, maar er bestaan ook voedingsdagboeken die je kunt kopen op internet.

Gemberthee

Om je stofwisseling te bevorderen kun je gemberthee afvallen gebruiken. Deze gemberthee afvallen is een soort booster. Deze booster zorgt ervoor dat je het idee hebt dat je sneller vol zit, waardoor je niet meer zoveel eet. Gemberthee afvallen is dus zeker een goed hulpmiddel en is daarbij ook helemaal niet duur.

Klein bord

Je kunt ook een klein bord gebruiken om te eten, zeker voor je avondeten. Het lijkt alsof je dezelfde portie eet als altijd, maar dat is niet zo. Je eet een stuk minder, wat weer bijdraagt aan het afvallen.

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/