Erikvenneman
Image default
Sport

Gezondheidsvoordelen van een gember shot

De gembershots zijn al een hele tijd in opkomst maar worden nog steeds met de minuut populairder. Dit komt omdat er verschillende gezondheidsvoordelen zitten aan het gebruiken van een gembershot.

Reuk en Smaak 

De meest recente trend met gember shots is voort gekomen van tiktok, doordat verschillende mensen merkte dat na een gember shotje. Voor een bepaalde tijd het reuk en smaak weer terug kwamen na een covid besmetting. Dit is natuurlijk maar iets tijdelijks maar staat wel in verband met het gember shotje, hoe het precies kan dat de reuk en smaak weer even terug zijn is niet bekend. Maar dit is wel een reden voor mensen om een gembershot te proberen als ze er nog nooit eentje op hebben.

Positieve invloed op de spijsvertering

Een gembershot in goed voor de spijsvertering. Het ondersteund namelijk bij het neutraliseren van de zuurgraad van de maagsappen, Hierdoor kan het verteringsproces beter gaan verlopen. Daarnaast kan een gembershot klachten als een opgeblazen gevoel of brandend maagzuur verminderen. Ook wordt met een dagelijks gembershot de stofwisseling in het lichaam beter in gang gezet waardoor vetverbranding wordt gestimuleerd.

Ontstekingsremmende werking

De gembershot heeft een ontstekingsremmende werking op het lichaam. Dit komt door de antibacteriële eigenschappen kan gember helpen bij een blaasontsteking, keelpijn en meer van dezelfde soort klachten. Maar ook bij spier- en gewrichtspijn kan de gember verlichting bieden. 

Gember reguleert de bloedsuikerspiegel

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen tot sterke pieken en dalen in de bloedsuikerspiegel leiden. Deze pieken en dalen zorgen vervolgens voor een sterke drang in minder gezonde voedingsmiddelen te eten, ook zorgt het voor een verlaagd energieniveau. Een gembershot helpt bij het reguleren van bloedsuikerspiegel waardoor je dus beter in jevel zit en ook makkelijker gezond blijft eten. 

Waar koop je een gembershot

Na het lezen van dit blog zin in een gembershot of benieuwd naar de werking ervan op jouw lichaam? Bestel jouw shot pakket dan nu bij The Juice Factory.