Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Steigerbuis meubels voor in jouw huis of tuin

Wanneer je houdt van stoere meubels ken je de eeuwige zoektocht misschien wel. Je zoekt meubels die er een beetje oud uitzien, maar weer niet te ouderwets. Tegelijkertijd mogen de meubels ook weer niet te modern ogen. Behoorlijk lastig tegenwoordig. Oud is echt oud en modern is echt modern. Er is bijna geen tussenweg. Zelf maken is dan een optie, maar er bestaat ook nog zoiets als steigerbuis meubels. Dit zijn de meubels die je waarschijnlijk zoekt. Steigerbuis meubels zijn namelijk behoorlijk stoer, zien er een beetje oud uit, maar zijn zeer zeker niet ouderwets. Is je interesse gewekt? Lees dan verder.

 

Steigerbuis

Wanneer we het hebben over steigerbuis meubels hebben we het over meubels die ook daadwerkelijk van steigerbuis zijn gemaakt. Steigerbuis heeft een stoere uitstraling en wordt vaak gecombineerd met steigerhout, eikenhout of douglashout. Doordat de steigerbuis wordt gecombineerd met hout geeft dit niet alleen een stoere uitstraling, maar ook een landelijke. De mogelijkheden met steigerbuis zijn dan ook eindeloos.

 

Meubels

Steigerbuis meubels zijn duidelijk te herkennen. Deze steigerbuis meubels hebben namelijk een speciaal frame. Dit frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dit is een zeer sterke metaalsoort die ook gebruikt wordt bij het maken van echte steigers. De steigerbuis meubels hebben een industrieel, robuust en eigentijds gevoel. Doordat de steigerbuis meubels metalen buizen en koppelstukken hebben, hebben ze bovendien een stoere uitstraling.

 

Aanschaffen

De steigerbuis meubels kun je ook aanschaffen. Dit kun je online doen via outsidemeubelen.nl. Het leuke van de meubels is dat ze allemaal uniek zijn. Je zult dus geen enkel meubelstuk tegenkomen wat precies hetzelfde is. Bovendien kun je zelf kiezen voor het soort afwerking op de meubels. Zo kun je kiezen voor een zwarte, witte, grijze of oldlook afwerking. Ook de houtsoort kun je zelf kiezen, waardoor de meubelen ook weer een andere uitstraling hebben.

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerbuis-meubels/