Erikvenneman
Image default
Zakelijk

Speeddating advies voor mannen

Speed dating trekt prachtige vrouwen aan die gefrustreerd zijn door het niet ontmoeten van geweldige mannen in hun dagelijks leven! Vanuit mijn coaching ervaring weet ik dat mannen zich meer op hun gemak voelen bij online dating; omdat ze het gevoel hebben dat er minder kans is op afwijzing (wat hun grootste angst is). Het is echter moeilijk om online vrouwen van goede kwaliteit te ontmoeten. Waarom? Omdat vrouwen overweldigd worden door mannelijk contact! Speed dating is het tegenovergestelde.

Hier zijn 10 tips:

Als je gaat zitten om met een meisje te praten – kijk haar in de ogen, zeg hallo en glimlach. Wees niet zo bezig met het invullen van je formulier dat je vergeet dat je daar bent om vrouwen te ontmoeten!

Sta niet op zodra de bel gaat. Het geeft de indruk dat je het niet leuk vond om met haar te praten. Sommige mannen stoppen letterlijk midden in een zin. Laat haar uitpraten, maak oogcontact en zeg dat het leuk was om haar te ontmoeten. Maar zorg ervoor dat je niet langer blijft zitten, want dat maakt het ongemakkelijk voor alle anderen.

Toon van de stem maakt verschil. Praten met een monotone stem is een spelbreker. Varieer je toon en de snelheid waarmee je praat.

Lichaamstaal is belangrijk. Door de lichaamstaal van de persoon te weerspiegelen bouw je een band op. Zorg voor een goede lichaamshouding, maar leun ook voorover om interesse te tonen. Maak vooral oogcontact.

Tip: https://www.speeddateneindhoven.nl/ 

Wat je draagt is belangrijk! Vrouwen doen hun best om indruk te maken – dat zou jij ook moeten doen. Je krijgt één kans om een eerste indruk te maken – zorg dat het in je voordeel werkt.

Ik weet dat ik je een lijst met tips geef, maar raak niet zo verstrikt in wat je wel of niet moet zeggen. Je zorgen maken dat je misschien het verkeerde zegt, leidt ertoe dat je het verkeerde zegt! Als jij je ongemakkelijk voelt, zullen de vrouwen zich ook ongemakkelijk voelen. Haal de druk van de ‘uitkomst’ en geniet van het gesprek. Vrouwen willen een man die alles aankan en niet je onvermogen om met ze te praten! Heb plezier. Vrouwen houden van iemand die ondeugend is, plaagt en die hen aan het lachen maakt. Neem het allemaal niet te serieus.

    Weet waar je over moet praten. Vrouwen willen geen man die geen interesses of leven heeft! Als je geen interesses hebt, ga er dan op uit en zoek er een paar! Onderscheid je van de mannen die saaie gesprekken hebben. Werk aan leuke vragen en heb iets te vertellen als je gevraagd wordt wat je graag doet in je vrije tijd. Denk aan grappige nieuwsberichten en verweef die in het gesprek. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: “Dat heb je vast al aan alle andere jongens verteld, vertel me eens iets wat niemand anders weet! Er zijn veel aanbevelingen voor vragen, maar nogmaals, ontspan en maak plezier – vragen waarbij mensen te veel moeten nadenken, kunnen tijd verspillen.

Maak geen excuses voor waarom je op speed dating bent – dit presenteert je niet in het beste licht. Vraag ook niet aan het meisje – waarom iemand als zij daar doet. Lichte, leuke conversatie werkt het beste als je maar 5 minuten hebt.

Je hebt 5 minuten om jezelf te verkopen dus praat niet over je zwakke punten. Praat niet over exen, scheidingen, dat je familie/vrienden je dwongen te komen omdat je er nooit uitkomt.

Tip: https://www.speeddateinbreda.nl/ 

Creëer intrige en betrek haar emoties. Blijf weg van logische en feitelijke informatie. De regel zou moeten zijn dat zij 80% van de tijd praat en jij 20% van de tijd. Dit zal ervoor zorgen dat ze meer over je wil weten. Vrouwen willen het gevoel hebben dat je in hen geïnteresseerd bent. Onderzoek heeft uitgewezen dat connectie bij speeddaten kan komen door je woorden en hoe je ze gebruikt. Hetzelfde onderzoek wees uit dat vrouwen zich verbonden voelen als de focus op haar ligt en als de man laat zien dat hij haar ‘snapt’. Alleen maar vragen afvuren bereikt dit niet! Vrouwen klikten met mannen die waarderende taal gebruikten zoals ‘goed voor jou’ en sympathie zoals ‘dat moet moeilijk voor je zijn geweest’.