Erikvenneman
Image default
Auto's en Motoren

Snel je motor theorie behalen

Het behalen van je motor theorie is bij ons binnen een mum van tijd gedaan. Binnen een dag heb je namelijk je theorie al binnen. Wij bieden een theorie cursus aan met het hoogste slagingspercentage van heel Nederland. Bij ons weet je dus zeker dat je goed zit. Je zal niet hele dagen hoeven te leren, je hebt niet eens boeken nodig om je motor theorie te halen. We zullen je een duidelijke en effectieve uitleg geven waardoor je makkelijk de stof tot je neemt. Wanneer je moeite hebt met leren is deze dag cursus dus ideaal. Wanneer je in de ochtend begint met de lessen zal je in de middag al met je theorie op zak naar huis gaan.

Hoe een cursus eruit ziet

Het begint allemaal met dat je je moet aanmelden voor de cursus. Je kiest dan zelf een dag uit waarop je de motor theorie wilt halen. Daarnaast is het ook handig om aan te geven op welke locatie je dat wilt gaan doen. Wanneer je je aangemeld hebt krijg je een bevestigingsmail. Hierin staat alle benodigde informatie zodat je goed voorbereid zult zijn. Vanaf dat moment hoef je niks meer te doen. Wij zullen de aanvraag voor je examen regelen. Op de gekozen dag beginnen we in de ochtend met een spoedcursus van de theorie. Wanneer je die intensieve ochtend achter de rug hebt kan je met volle vertrouwen het examen maken. Al heb je dat examen voldoende afgerond heb je je motor theorie op zak.

Contact opnemen

Wil je een afspraak maken om je motor theorie te halen? Neem dan contact met ons op. Contact met ons opnemen kan door te bellen of door een e-mail te sturen. Voor vragen over de motor theorie kan je uiteraard ook gerust contact met ons opnemen.