Erikvenneman
Image default
Dienstverlening

Meubelen transporteren is een vak!

Voor velen lijkt verhuizen een evidente, alledaagse bezigheid. Toch is dit niet zo, het transport van meubelen als beroep is een echt vak. Een professionele verhuisfirma inschakelen kan zo heel wat voordelen hebben. In dit artikel ga ik dieper in op de voordelen van het inhuren van een gespecialiseerde firma voor het transport van jouw meubelen.

Mankracht is niet alles…

Verhuizen betreft niet enkel brute kracht. Het is niet alleen met zware meubels sleuren van punt A naar punt B. Verhuizen van bijvoorbeeld zeer breekbare voorwerpen vraagt expertise en geduld. Los daarvan is ook het juiste materiaal van groot belang. Een bedrijf als Veronthuizen.nl uit Breda zorgt ervoor dat alle stukken, klein en groot, breekbaar of onbreekbaar, veilig aankomen! Ze hebben de juiste beschermingsmaterialen zoals bijvoorbeeld bubbelplastic en dergelijke. Een goede verhuisfirma, dat is verhuizen zonder zorgen, dat is veronthuizen! Een tweede voordeel van een goede firma voor jouw verhuis is dat zij niet al je meubels uit mekaar hoeven te halen om ze van de trap te dragen. Een professionele firma is in het bezit van een verhuislift, die via het raam jouw grote stukken naar beneden kan transporteren. Zoals je merkt is het juiste materiaal hier van groot belang. Helaas is dit materiaal voor privé personen vaak te duur, aangezien je niet iedere week gaat verhuizen.

Heb je al gedacht aan het vervoer?

Waarschijnlijk ben je zelf niet in het bezit van een vrachtauto. Laat staan dat je een rijbewijs hebt om er mee te mogen rijden. Je zou natuurlijk een camionette kunnen huren, alleen zal je dan veel vaker heen en weer moeten rijden. Dit kost je handen vol geld aan diesel. Ook zal je deze wagen waarschijnlijk nodig hebben voor meerdere dagen, ook dat kost je al snel enkele honderden euro’s. Een verhuisfirma zal slechts 1 of 2 keer moeten rijden. Dit bespaart je niet alleen veel geld, maar ook een hele hoop tijd! Het huis dat je leeg maakt, kan je zo sneller te koop stellen of te huur aanbieden. Dit kan je een extra lening besparen. Alleen maar winst dus!

 

Verhuizen is iets wat je beter niet zelf doet, het transport van meubels en decoratie is niet zo eenvoudig als het lijkt. Bovendien vraagt het een hele hoop voorbereiding en brengt het heel wat stress met zich mee. Kijk zeker eens op Veronthuizen.nl om informatie in te winnen. Ook kan je vrijblijvend advies vragen voor jouw verhuis. Ze zullen je graag uitleggen wat ze voor jou kunnen betekenen. Bovendien kunnen ze je steeds een offerte maken, zodat jij een idee hebt over wat het gaat kosten.