Erikvenneman
Image default
Sport

Met deze wandelsokken kun je elk traject aan!

Hou jij ook zo van wandelen? Veel mensen vinden het heerlijk om even te wandelen. De één doet het als sport. Zij kiezen ervoor om er wat vaart in te gooien zodat zij hun conditie daarmee op peil kunnen houden of opbouwen. Een ander wandelt om wat beweging te hebben en weer een ander wandelt vooral om van de natuur en de omgeving te genieten. Wat voor reden mensen ook hebben om te wandelen, ze hebben allemaal goede schoenen nodig en goede sokken. Want zonder goede wandelschoenen en goede wandelsokken ga je op den duur blaren krijgen. Voorkom dus blaren en kies direct voor goede schoenen en goede wandelsokken.

Waar vind je goede wandelschoenen en wandelsokken

Goede wandelschoenen en wandelsokken vind je in de speciaalzaken in het winkelcentrum, maar uiteraard ook online. Nou kan een degelijke wandelschoen nog wel prijzig zijn. Voor wandelsokken geldt dat eigenlijk niet eens zo. Ja natuurlijk zijn ze iets duurder dan de witte sportsokken of zwarte werksokken die je bij de Wibra koopt, maar het is niet zo dat je voor één paar sokken al tientallen euro’s kwijt bent.

Waar moet een goede wandelsok aan voldoen?

Een goede wandelsok moet ondersteuning geven. Maar dat is nog niet alles. Een goede wandelsok moet ook goed zweet kunnen absoberen. Doet de sok dat niet? Dan krijg je al gauw blaren. Te los zittende schoenen is hier trouwens ook een oorzaak van. Nu tijdens de lockdown zien we dat steeds meer mensen de straat op gaan om een wandeling te maken. Groot gelijk! Je moet toch wat beweging hebben en de hele dag thuis zitten is ook niet echt leuk. Maar ga je dagelijks een half uurtje of langer wandelen? Probeer dat dan eens te doen met echte wandelsokken. Je zult dan direct het verschil merken en waarschijnlijk wil je niet anders meer en ga je nog een paar setjes bestellen. Wandelsokken zijn trouwens ook leuk om iemand cadeau te geven die jarig is.