Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Myron Koops samen met Enzo Knol

Enzo Knol, een van dé meest bekendste YouTuber in Nederland. Hij is pas 27 jaar oud en heeft maar liefst 2,5 miljoen YouTube abonnees. Zijn ex-vriendin hebben we vroeger al vaker gezien in zijn video’s, namelijk Dee van der Zeeuw. Maar sinds een tijdje heeft Enzo een nieuwe vriendin, namelijk: Myron Knoops. Ze hebben laatst in een Q&A-vlog bekend gemaakt dat ze officieel zijn.

 

Genoeg te doen met Enzo

Wie de vlogs volgt van Enzo Knol kan met eigen ogen zien dat Myron Koops en Enzo een rollercoaster van relatie hebben. Je verveelt je natuurlijk helemaal niet snel als je een vriendje hebt die meer dan 2 miljoen euro verdiend met alleen zijn YouTube-kanaal. Daarbij zijn de sponsordeals nog niet meegerekend. Myron is helaas niet zo van de sociale media. Je kan haar alleen zien op de mooie Instagram foto’s van Enzo. Haar eigen account is helaas privé.

 

Myron Koops: wie is ze?

Myron Koops is geboren in Stadskanaal (in Groningen). Ze was vroeger een professionele schaatser en wielrenner. Ze kon op internationaal niveau wedstrijden spelen, maar door een blessure en de ziekte van Pfeiffer in haar jeugd is ze niet doorgebroken. Ze heeft aan de Hanzehogeschool in Groningen de opleiding Communicatie gevolgd, en daarna heeft ze een cursus gevolgd als Personal Trainer. Vanaf 2016 heeft ze een eigen bedrijf, Myronline, waar ze online content voor verschillende bedrijven ontwikkeld. Enzo Knol en Myron Koops hebben elkaar eind 2019 leren kennen, zij gaf hem schaatslessen. Een jaar later hebben ze bekend gemaakt dat ze een stelletje zijn.

https://nieuwsbeest.nl/wie-is-myron-koops/