Erikvenneman
Auto's en Motoren

Jong gebruikte auto’s

Rijden in een nieuwe wagen, maar hier niet de prijs voor een nieuwe auto voor hoeven te betalen? Dit klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar toch kan het! Jong gebruikte auto’s zijn enorm populair. Deze auto’s zijn jong, weinig gereden en u koopt deze onder de beste voorwaarden. Meer weten over deze jong gebruikte auto’s? Lees dan gauw verder.

Nauwelijks de weg op geweest

Om te kunnen voldoen aan de eisen om een jonge gebruikte auto te mogen heten, mag de auto niet meer dan 30.000 km op te teller hebben. Dit betekent dat de auto’s nauwelijks de weg op zijn geweest. De auto is dus wel tweedehands, maar in zeer goede staat. U bent altijd verzekerd van een auto die zo goed als nieuw is. Doordat de auto al is gebruikt, betaalt u niet de nieuwprijs, maar een voordelige prijs voor deze jong gebruikte auto’s. Zo kunt u dus flink besparen op uw nieuwe wagen.

Twee jaar oude auto’s

Jong gebruikte auto’s zijn niet slechts tweedehandsjes met een lage kilometerstand. De auto’s mogen niet ouder dan twee jaar zijn. Dit betekent dus dat u als koper altijd een van de nieuwste modellen kunt rijden. Dit is perfect als u een nieuw model op het oog heeft, prestige wilt rijden, maar niet een klap geld wilt betalen. Zo kunt u de nieuwste modellen kopen, maar hier maar een tweedehandsprijs voor betalen.

Eigen import

Voordelig is het sowieso om jong gebruikte auto’s te kopen. Niet alleen de prijs is verlaagd omdat het officieel geen nieuwe wagen meer is, ook dankzij eigen importkanalen geniet u van de laagste prijs. Zo hoeft u nooit extra te betalen voor de import, nooit lang te wachten en komen er geen onvoorziene kosten bij. Dit maakt het hele koopproces nog een stuk voordeliger en eenvoudiger.

Wilt u ook in een moderne auto rijden, een auto die prestige uitstraalt, maar niet de hoofdprijs betalen voor deze wagen? Bekijk dan of u uw favoriete bolide ook als jong gebruikte auto kunt aanschaffen. Zo geniet u van alle voordelen van de nieuwste modellen, maar kunt u al gauw duizenden euro’s besparen. Op deze manier wordt het rijden in luxere modellen en stuk voordeliger.