Erikvenneman
Image default
Auto's en Motoren

Haal je motor theorie in 1 dag

Heb je de leeftijd van achttien jaar reeds bereikt en wil je je moeizame motor theorie in 1 dag behalen? Dan kun je bij ons terecht. Onze één-daagse theorie cursus zorgt er voor dat je binnen één dag je theorie-examen binnen haalt. Heb je concentratieproblemen, hou je niet van lezen of is leren niet jou ding? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Geen gedoe met dikke theorie boeken, maar gewoon simpele en slimme tips en trucs is wat je wordt geleerd. De theorie examen wordt ook nog afgelegd op de dag waarop je de cursus volgt.

Motor theoriecursus en examen op 1 dag

Bij ons is het mogelijk om je motor of bromfiets theorie in één dag te halen. De cursus begint met een samenvatting van de theorie. Tijdens de cursus geven we je ook simpele en slimme tips en trucs, waardoor je de theorie sneller en beter kunt begrijpen. Binnen de kortste tijd heb jij alle kennis om het examen vol zelfvertrouwen af te leggen. De cursus wordt afgesloten met oefenvragen en oefenopgaven, die je ook kunt verwachten tijdens het examen. We geven je ook tips en trucs om de antwoorden op de oefenvragen niet te vergeten tijdens het examen. Diezelfde middag leg je het theorie examen af om je motor of bromfiets theorie in één dag te halen.

Schrijf je in voor de één-daagse cursus

Schrijf je vandaag nog in voor onze eendaagse theoriecursus voor motor of bromfiets. We hebben ervaren docenten in dienst, die ervoor zorgen dat je in één keer slaagt. Na je inschrijving ontvang je direct alle informatie over de cursus en de datum en tijdstip waarop je je examen zult afleggen. Let wel: de cursusdag en examen gaan op één dag door. Schrijf je vandaag nog in bij ons, profiteer van onze scherpe prijzen en haal je motor of bromfiets theorie in één dag.Gerelateerde artikelen

Paruzzi levert authentieke VW parts als een Kever onderstel en Panoramabus bumpers

Na het uitgaan naar huis met taxi Hengelo

Je camper verkopen via de autodealer uit Etten-Leur