Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Bent u op zoek naar een 8 mm brandstofslang?

Wij hebben een breed assortiment aan olie- en brandstof slangen voor verschillende toepassingen. Onze brandstofslangen zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor benzine, diesel en motorolie. Bent u op zoek naar de goede 8 mm brandstofslang? Wij hebben ook die in ons assortiment. Onze 8 mm brandstofslang is onder andere te gebruiken in de automotive industrie, de boot- en scheepvaart en diverse andere industriële toepassingen. Maar deze is ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld het verbinden van de buitenboordmotor met de externe tank van uw boot. De brandstofslang is stevig, maar toch buigzaam, oliebestendig en weerbestendig. Al onze slangen zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur.

Koop de 8 mm brandstofslang vanaf een meter

Onze 8 mm brandstofslang kunt u gebruiken voor olie, benzine, diesel, smeermiddelen, hydrauliek olie, lucht en bepaalde gassoorten. De 8 mm brandstofslang kan vanaf een meter ingekocht worden. We hebben ze in verschillende soorten materialen, die allemaal bestendig zijn tegen bijtende en agressieve brandstofsoorten. Ze kunnen breed ingezet worden. Bent u op zoek naar een slang voor een andere toepassing? Laat het ons weten. We voorzien u van het juiste advies. Ons deskundig team weet voor elke toepassing raad. Laat ons alleen weten welke andere stof u via de slang wilt vervoeren. Het is altijd belangrijk dat u de juiste slang gebruikt. Het gebruik van een verkeerde slang kan in sommige gevallen voor gevaarlijke situaties zorgen.

Meer informatie over 8 mm brandstofslang

De 8 mm brandstofslang is de perfecte oplossing voor het transporteren van brandstof naar bijvoorbeeld een tank of brandstoffilter. We hebben een ruim assortiment aan brandstofslangen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Naarmate de lengte van een slang toeneemt zal ook de slang diameter aangepast moeten worden. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u meer informatie geven over onder andere barstdruk, temperatuurbereik en andere toepassingen. Heeft u vragen over de 8 mm brandstofslang. We staan u graag te woord.