Erikvenneman
Beauty en verzorging

Ga voor de beste kapper in Delft

Mienis Kapsalon is de beste kapper in Delft. Niet alleen door de vele opties voor behandelingen en de persoonlijke aandacht die u krijgt, maar ook omdat u gewoon zonder afspraak welkom bent. Voor als u opeens bedenkt dat u wel even een uurtje de tijd heeft voor die hoognodige knipbeurt, of als u langsloopt en even snel naar de kapper wilt. Tegenwoordig is dat een steeds moeilijkere opgave omdat veel kappers in Delft alleen knippen op afspraak. Van jong tot oud en dame of heer, iedereen is meer dan welkom tijdens openingstijden. Omdat de kappers van Mienis Kapsalon goed getraind zijn en kennis hebben van alle trends op haargebied, kunt u altijd om advies en tips vragen voor het perfecte kapsel.

Een greep uit de behandelingen

Bij deze beste kapper in Delft kunt u terecht voor tal aan behandelingen. Denkt u bijvoorbeeld aan knippen, kleuren, omvorming (krullen), extensions, bruidskapsels en haarstukken. Een goede kapper kan van elk type haar een prachtig kapsel maken. Zelfs bij kinderen, die vaak niet de beste stilzitters zijn, kunnen de kappers van Mienis Kapsalon het gewenste kapsel knippen. Naast de meest voorkomende behandelingen zijn er ook veel luxe behandelingen waar u uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het kleuren en epileren van uw wenkbrauwen, of aan een behandeling luxe hoofdmassage en warmte. Klinkt heerlijk toch? Zo wordt niet alleen uw kapsel onder handen genomen maar zult u er weer helemaal tiptop in orde uitzien.

De tarieven van de behandelingen

Voor veel mensen kan een bezoekje aan de kapper wat pijnlijk zijn voor de portemonnee. Vooral als het gaat om de hoognodige kleuring van uw kapsel of als u kiest voor de behandeling omvorming. Toch is deze kapper in Delft niet alleen de beste in expertise maar ook scherp in de prijzenlijst. Wel zo fijn als u bijvoorbeeld vaak teruggaat voor een knipbeurt of als u met het hele gezin langskomt! Ook kan u gebruik maken van extra voordeel als u binnen 6 weken weer toe bent aan een bezoek aan Mienis kapper in Delft. Zo hoeft een kappersbezoek niet vervelend te zijn voor uw portemonnee en ziet er u weer tiptop in orde uit!

https://mienis-kapsalon.nl/