Erikvenneman
Woning en Tuin

Tuininspiratie uitgevoerd door hoveniersbedrijf Roermond

Een hoveniersbedrijf nabij Roermond dat uw ideeën omzet in een smaakvol ontwerp voor uw achtertuin of bedrijfstuin? Jack Hannen Hoveniersbedrijf is vakkundig in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van de mooiste tuinen. Is uw tuin toe aan iets nieuws? Laat u dan eens inspireren door onderstaande ideeën. Of u nu heel de tuin op de schop wilt doen, of iets kleins maar krachtigs wilt veranderen; met de inzet van het hoveniersbedrijf nabij Roermond is het zo gebeurd en gegarandeerd een succes.

Waterpartijen in uw tuin

Wist u dat het geluid van stromend water voor veel mensen rustgevend kan werken? Met een fontein in uw achtertuin of bij de voordeur van uw bedrijfspand zorgt u voor een kalme, gemoedelijke sfeer. Het speelse geklater zorgt tegelijkertijd ook voor een beetje levendigheid. Ook vijvers kunnen een hoop ambiance toevoegen tussen het groen. Met vissen bijvoorbeeld, kleurrijk en bedrijvig, kalmerend om naar de kijken tijdens een pauze. En heeft u wel eens gedacht aan een subtiele waterval? Een unieke en smaakvolle manier om water te integreren in uw tuin. Jack Hannen Hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond is een ster in het aanleggen van diverse waterpartijen.

Hoog en laag door elkaar

Het geheim van een tuin met een levendige uitstraling? Werken met hoogteverschillen. Door lage en hoge planten door elkaar te plaatsen, eventueel zelfs met bomen ertussen, wordt dynamiek gecreëerd. De tuin komt voller over en blijft interessant om naar te kijken. Al zijn er ook genoeg mensen die liever gaan voor meer overzicht en het groen meer op één hoogte willen, of in een perk graag dezelfde planten hebben. Denk eens na wat past bij wat u met uw tuin wilt uitstralen.

Dierenparadijs

Dieren aantrekken in de tuin is iets wat velen graag zouden willen bereiken. Vogels en katten die op bezoek komen zorgen voor een leuk aanzicht. De hoveniers van Jack Hannen Hoveniersbedrijf nabij Roermond geven u graag advies over welke bomen u het beste kunt neerzetten om gevederde vrienden langs te krijgen of wat u kunt doen om egels te kunnen ontvangen in de herfst. Struiken die veel vlinders, hommels of buien aantrekken zijn vaak ook de struiken met de mooiste bloemen; een dubbele reden om deze in uw tuin te zetten. Met de juiste ingrepen in uw tuin heeft u straks een waar dierenparadijs gecreëerd.

https://jackhannen.nl/