Borrelhapjes bestellen? Doe het snel en gemakkelijk online!

Door borrelhapjes te bestellen biedt u een uw gasten een enorm extra op uw feest. Of u nu een bruiloft, verjaardag, of jubileum te vieren heeft of als u een zakelijk event als een directiemeeting of een kwartaal vergadering heeft en deze leuk wilt afsluiten. Borrelhapjes creeëren altijd net dat beetje meer sfeer extra.

 

Welke type borrelhapjes zijn er te bestellen?

Heerlijke apparetizers zijn al in alle soorten en maten. Want tja, deze catering is ook te bestellen voor veel verschillende gelegenheden. Er zijn Italiaanse hapjes met bijvoorbeeld carpaccio of een caprese spies. Er zijn Spaanse tapas, zoete hapjes, luxieuse hapjes maar ook goedkope. Kortom, voor ieder wat wils.

Heeft u specifieke wensen? Of heeft u zelf al wat borrelhapjes in gedachten om te serveren? Wij kunnen voor u een offerte op maat maken. Dit voorstel is geheel vrijblijvend en gratis. Bent u benieuwd? Neem dan contact met ons op.

 

Hoe kan ik borrelhapjes bestellen?

U wilt borrelhapjes bestellen, maar u bent benieuwd hoe dat kan? Partysnacks bestellen kan online via de webshop. Dit is tegenwoordig er gemakkelijk. U kiest de catering die u het lekkerste vindt en stop deze in de winkelwagen. Met een paar klikken doorloopt uit de checkout en kunt kunt zelf bepalen hoe u wilt betalen. U kunt pinnen bij aflevering, betalen met ideal of bedrijven kunnen op factuur betalen. 

 

Hoe wordt de catering dan aangeleverd?

Bestelt u partysnacks dan worden deze geleverd op schalen zodat u in één keer rond kan gaan bij uw gasten. Als u warme snacks besteld worden deze ook aangeleverd in thermoboxen, zodat ze goed warm zijn als ze bij u aankomen.

 

Wat zijn nog meer leuke catering-ideeën om de borrelhapes mee uit te breiden?

Wij zijn een cateraar die u verschillende vormen van catering aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een buffet. Dit is een ideale manier om u gasten doeltreffend en lekker een goede avond maaltijd aan te bieden. Een BBQ-catering is ook een leuke manier om u feestje een extra sfeermaker mee te geven. U kunt kiezen uit onze vlees en vis schotels, u kunt direct een BBQ bij ons huren en u kunt zelfs een kok erbij huren. Hij of Zij komt dan bij u aan, zet alles op, BBQ’t alles tot in perfectie en ruimt alles weer voor u op! Nog een extra voordeeltje! U heeft geen afwas.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.