Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Zo snel mogelijk beleggingspand verkopen

Beleggingspand verkopen

Wilt u zo snel mogelijk je belegginspand verkopen en hierbij niet vast zitten aan een lang verkooptraject? Op het moment dat u uw woning verkoopt aan een vastgoedmakelaar worden risico’s vermijd en onzekerheden voorkomen. Bij De Nationale Vastgoedportefeuille is dit mogelijk. Wanneer u zich bij ons aanmeldt ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud. 

 

Directe verkoop

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om hun belegginspanden te verkopen aan een vastgoedmakelaar. Dit komt doordat het verkopen aan een vastgoedmakelaar u zelf veel tijd bespaart. Ook bespaart u met deze manier nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten en notariskosten. Bij verkoop van uw beleggingspand aan een vastgoed makelaar bent u zeker van het krijgen van een marktconform bod. Wij kopen alle soorten huizen aan in alle staten. Hierbij kunt enerzijds denken aan woningen die al klaar zijn om direct doorverkocht worden. Anderzijds kopen wij ook woningen waar nog herstel- of renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

 

Waarom kopen wij woningen op?

Wij kopen woningen op om zo gedurende het gehele jaar over voldoende woningaanbod te kunnen beschikken voor onze beleggers. Op deze manier kunnen wij ons klantenbestand bedienen die op zoek zijn naar een koopwoning, maar ook hen die opzoek zijn naar een huurwoning.

Wanneer u bij ons een vrijblijven bod heeft aangevraagd komen wij langs om uw huis te bezichtigen en een waardebepaling te doen. Hierna ontvangt u binnen 24 uur een marktconform bod. Bij akkoord wordt er een koop overeenkomst opgesteld en een sleuteloverdracht ingepland. 

 

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/beleggingspand-verkopen/