Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Wereldkaarten als decoratie voor je huis

Momenteel zitten veel mensen thuis vanwege de corona maatregelingen. Veel gezinnen fleuren daarom hun eigen interieur op met nieuwe decoratie. Maar wil jij, ondanks de corona, terug kunnen denken aan je mooie reizen die je vroeger hebt gemaakt? Het is als muurdecoratie super leuk om een wereldkaart op te hangen waar je kunt aangeven waar je overal bent geweest. Dit kan met behulp van een magnetische wereldkaart, een kaart waar je de locatie weg kunt krassen of een kaart waar je punaises in kunt zetten. Hieronder worden een aantal opties uitgelicht.

 

Wereldkaarten zwart wit

Ga je veel op reis en wil je dit in je interieur laten terugkomen? Wil je een wat meer chique wanddecoratie? World of Art maakt magnetische wereldkaarten zwart wit waardoor je kleine pinnetjes kunt bevestigen op de kaart. De kaarten zijn erg minimalistisch waardoor ze bij veel verschillende interieurs passen. De wereldkaarten bij World of Art zijn in verschillende afmetingen gemaakt en ook in verschillende kleuren.

 

Houten wereldkaarten

World of Art maakt ook houten wereldkaarten die wat meer passen bij een stoerder interieur. De wereldkaarten zijn in verschillende soorten hout te krijgen. Ook de houten wereldkaarten zijn magnetisch, dus ook hier is het mogelijk om kleine pinnetjes te kunnen bevestigen aan de wereld. De pin-magneten zijn te koop bij deze winkel.

 

Betonlook wereldkaarten

Tegenwoordig is beton heel gewild en komt vaak terug in verschillende industriële interieurs. Door de betonlook oogt de wereldkaart zwaar, maar hij is erg licht en daardoor makkelijk te bevestigen. Door een klein laagje metaal is het bij deze wereldkaart ook mogelijk de magnetische pinnen te bevestigen.

 

Posters voor aan je wand

Tegenwoordig zijn er posters te koop waar je je bestemmingen weg kunt krassen. Zo kun je in één opslag zien waar je overal hebt gereisd. Bij deze wereldkaarten is het ook mogelijk om meren en bergen weg te krassen. Deze optie is een stuk goedkoper en ook makkelijker ergens anders op te hangen. Als je in Spanje hebt gereisd kan je makkelijk het land Spanje wegkrassen en je hoeft de poster hiermee niet eraf te halen.

 

https://www.worldofart.nl/