Erikvenneman
Verbouwen

Van de Kamp is dè stukadoor voor Nijkerk en omstreken

Vindt u het leuk om echt werk van uw interieur te maken, zodat al het meubilair, de vloerbedekking en de gordijnen een goede match met elkaar vormen? Dan heeft u er ongetwijfeld ook wel oren naar om uw wanden ‘van kleur te laten verschieten’ zodat in de ruimte net dat beetje extra sfeer wordt geaccentueerd. Maar hoe kunt u zo’n project vakkundig aanpakken als u zelf geen of nauwelijks kennis op dat vlak hebt? Welnu, in dat geval kunt u gewoon een beroep doen op de dienstverlening van Van de Kamp. Stukadoorsbedrijf van de Kamp beschikt over een team dat uit louter experts bestaat, zodat er altijd een stukadoor naar Nijkerk kan komen om zo’n klus bij u te klaren.

 

 

Onze stukadoors in Nijkerk zijn ook experts in pleisterwerk

De veelzijdigheid van ons medewerkersteam zorgt ervoor dat we uw wanden niet alleen maar van een fraaie nieuwe kleur kunnen voorzien, maar ook dat we er desgewenst sierpleister op aanbrengen. Van de Kamp staat in dat kader onder meer bekend om het kwalitatief hoogwaardige Venetiaanse pleisterwerk dat we u kunnen leveren, waarbij u uiteraard helemaal zelf kunt bepalen welke kleur we daarvoor dienen te gebruiken. Ook al kunt u wellicht zelf aardig mixen en matchen met verschillende kleurcombinaties, toch is het heel goed mogelijk dat u graag een second opinion van een expert wilt hebben voordat stukadoors in Nijkerk bij u aan de slag gaan. In dat kader brengt Van de Kamp u graag in contact met een onafhankelijke stylist, die volledig gratis een passend kleuradvies voor u opstelt.

 

 

Schade aan wanden en plafonds piekfijn hersteld

Heeft u te kampen met schade aan uw wanden of plafonds vanwege bijvoorbeeld verzakking van uw woning of lekkages, dan zijn onze stukadoors in Nijkerk u ook graag behulpzaam met het professionele herstel daarvan. Op het moment dat we na gedane arbeid uw woning weer verlaten ziet de voormalige schadelocatie er weer piekfijn uit en lijkt het erop alsof er nooit iets is gebeurd.