Erikvenneman
Image default
Verbouwen

Werk en woon weer veilig dankzij dit asbestbedrijf in Gelderland

Wilt u uw oudere woning of bedrijfspand verbouwen? Bedenk dan dat er asbest in het pand aanwezig kan zijn. In oudere panden werden er vaak asbestplaten gebruikt. Dit was makkelijker dan het metselen van muren. Er werden asbestplaten of andere bouwelementen met asbest gebruikt, want er was weinig bekend over de gevaren van asbest. Deze stof is namelijk gevaarlijk wanneer de asbestplaten of andere elementen op maat worden gezaagd, waardoor de kleine asbestdeeltjes in de lucht terechtkomen. Hierdoor kunnen de asbestdeeltjes makkelijk ingeademd worden, waardoor de deeltjes veel schade aan kunnen richten in het lichaam. Er kan zo bijvoorbeeld asbestkanker ontstaan. Laat gebouwen waar mogelijk asbest in zit daarom goed onderzoeken en eventueel saneren door de specialisten van Van der Grift Bouw en Montage, het asbestbedrijf in Lunteren, Gelderland.

Men werkt altijd zeer voorzichtig

De specialisten van Van der Grift Bouw en Montage zorgen niet alleen voor een veilige manier van het saneren van asbest, maar ook voor een nette afwerking, zodat uw pand er weer prachtig uitziet. Ook is uw pand voorzien van veilige muren, zonder gevaarlijke stoffen. De asbestsanering door hét asbestbedrijf in Gelderland gebeurt altijd op een veilige manier, zodat de gezondheidsrisico’s niet nóg groter worden. De asbestexperts van dit asbestbedrijf in Gelderland hebben jarenlange ervaring, zodat u gegarandeerd bent van goede kwaliteit.  Men werkt niet alleen in hun vestigingsplaats Lunteren, maar in de wijde omgeving en zelfs in een groot deel van Nederland.

Stel uw vragen aan deze experts

Bij dit asbestbedrijf in Lunteren, Gelderland, gaat men niet zomaar te werk, maar men zoekt eerst altijd uit of er überhaupt asbest aanwezig is in uw pand, en hoe dit het best verwijderd kan worden. Zo kan men gericht en extra secuur te werk gaan. Zo woont of werkt u straks weer in een veilig pand, dat er ook nog eens prachtig uitziet.

 

https://www.bouwenmontage.nl/