Erikvenneman
Image default
Vakantie

De leukste plekken voor een yogaweekend in Limburg

Ondanks dat wij Nederlanders verknocht zijn geraakt aan yogavakanties op Ibiza of Bali, is ook een yogaweekend in Limburg een échte aanrader. Ga je koffers dus maar alvast pakken, want hoewel we dit jaar niet zoveel weg kunnen gaan. Is er toch hoop aan de horizon. Om je een beter beeld te geven van wat er beschikbaar is, hebben wij de leukste plekken voor een yogaweekend in Limburg op een rijtje gezet.

Boshotel Vlodrop

Trek de bossen in en geniet van yoga in een ruim opgezet bourgondisch hotel. Naast een tweetal yoga en meditatielessen, één interactieve voedingsworkshop, één yoga Nidra sessie, twee begeleide wandelingen én een professionele detoxbegeleiding. Heb je tijdens dit weekend ook toegang tot het exclusieve sauna landschap.

Meditatie, mindful koken en chakra yoga retraite in Etenaken

Dit mooie retraite geeft je op een mooie en natuurlijke plek rust, ruimte en voeding om weer in contact te komen met jezelf. In het uniek en intensief holistisch programma leer je verschillende culinaire recepten en mentale, emotionele en fysieke oefeningen om je chakra’s in het immuunsysteem te versterken. Dit is een unieke manier om aan de hand van voeding je lichaam en geest weer samen te laten komen.

Yoga, meditatie, veganistisch eten en natuur in Echt

Dicht bij de natuur kun je genieten van een weekend vol met yoga, workshops, HIIT training, kampvuur meditatie en veganistisch eten. De lessen worden niet alleen in het Nederlands maar ook nog in het Engels gegeven.

https://hofdebrulle.nl/yoga-en-mindfulness/

Gerelateerde artikelen

Motorreis Noordkaap, het blijft 24 uur lang licht of donker

Overnachten in De Biesbosch op een unieke locatie

Weekendje Ardennen