Erikvenneman
Image default
Vakantie

Zo pak jij je koffer efficiënt in

Zo pak jij je koffer efficiënt in

Wanneer we op vakantie gaan, dan is het vaak iedere keer weer een enorme uitdaging om onze koffer zo goed mogelijk in te pakken. Vaak beginnen we al enkele dagen van te voren met het klaarleggen van de kleding, zodat we het alleen nog maar hoeven in te pakken. Mochten er dan dingen zijn, die we blijven te zijn vergeten, dan heb je nog alle tijd om ze eventueel te halen of in de koffer te doen. Om je een idee te geven hoe jij je koffer het beste in kunt pakken, hebben we een aantal tips voor je. Met deze tips weten we zeker dat jij zorgeloos aan de slag kunt. Zorg er dus voor, dat wanneer jij op vakantie gaat, je deze tips zeker toe past.

Rollen in plaats van vouwen

Je hebt natuurlijk de beste en mooiste Koffer die er is. Toch heb ook jij maar een beperkte ruimte, net als iedereen die op vakantie gaat. Je wilt dan natuurlijk de ruimte die je wel hebt, zo efficiënt mogelijk benutten. Eén van de gemakkelijkste manieren om dit te kunnen realiseren, is door je kleding te rollen in plaats van te vouwen. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je een stuk meer kleding kunt meenemen, maar ook dat je kleden mooier blijft. Door het te rollen is de kans op gekreukte kleding namelijk een heel stuk kleiner. Echter kan het natuurlijk wel zo zijn, dat na een vlucht van enkele uren er ook bij gerolde kleding enkele kreukels zichtbaar zijn, dit is helaas niet te voorkomen.

Maak een koffer voor alleen kleding

Wanneer je je koffer in gaat pakken, dan neem je natuurlijk niet alleen maar kleding mee. De kans dat er één of misschien wel meerdere paar schoenen meegaan is natuurlijk vrij groot. Daarnaast zullen er nog wat andere spullen mee moeten, waardoor de ruimte in je koffer al snel een stuk beperkter wordt. Om dit te voorkomen, is het verstandig om één koffer te maken die puur en alleen is bestemd voor de kleding en een koffer waar je de rest in stopt. Je zult zien dat dit een stuk efficiënter werkt. Wil jij weten wat de beste koffer van dit moment is, neem dan een kijkje bij 5top, daar slaag je gegarandeerd.