Erikvenneman
Vervoer en transport

Uit je klachten over een taxi

Uit je klachten over een taxi

Mocht je niet tevreden over de manier waarop de Schipholtaxi jou behandeld heeft, dan is het altijd van belang om hierover een klacht in te dienen. Allereerst bij het taxibedrijf zelf en vervolgens bijvoorbeeld bij www.taxiklacht.nl. Zo kunnen oneerlijke zaken aan het licht komen en eventuele fraudepraktijken en slachtoffers van te hoge taxitarieven voorkomen worden. Dit is een hele goede reden om in ieder geval een klacht in te dienen bij een landelijk meldpunt. Help mee door je ontevredenheid te uiten, dan kan de zaak nader bekeken worden, en over het taxibedrijf in kwestie wordt een dossier aangemaakt.

 

Een Schipholtaxi vinden

Op de pagina’s van Schipholtaxi.pro of Schipholtaxi.amsterdam kan je tarieven en informatie vinden over betrouwbare taxi die naar en van Schiphol rijden. Ook voor een rondrit in Amsterdam kan je terecht. Vele professionele chauffeurs rijden met een keurige wagen tegen een betaalbare prijs. Dit tarief wordt mede mogelijk gemaakt door de vele concurrentie op de markt en het werken op basis van reserveringen.

 

Pas op voor internetzwendel

Zoals je wellicht in het nieuws hebt gelezen bestaat er veel fraude in de taxiwereld. Sommige mensen willen daarom geen taxi meer nemen helaas. Er zijn naast snorders nog altijd vele betrouwbare en klantgerichte taxi’s op de markt. En naast de oneerlijke handel op de weg bestaat er nu ook een nieuw risico, te weten ‘internetzwendel’.. Sommige websites van Schipholtaxi aanbieders zijn zeer wazig. Pas daarom altijd op bij het zomaar online boeken van een taxirit naar het vliegveld. Voor je het weet, ben jij jouw geld kwijt aan internet fraudeurs.

 

Meer Tips: Kijk eens op voor meer tips op deze Schipholtaxi website

 

Reserveer jouw taxi online, maar bel ze even vooraf even

Het is voor internet criminelen heel simpel om een nepwebsite aan te maken. Zelfs met hierop een adres en telefoonnummer. Probeer om extra zekerheid te hebben altijd dit telefoonnummer te bereiken, en het taxibedrijf wat vragen te stellen. Ook bij de genoemde pagina’s is een nummer beschikbaar, je kan zo altijd aanvullende informatie vragen. Een vrijblijvende offerte is daarnaast geen probleem. Je weet gelijk waar je aan toe bent, en dit is wel zo prettig.