Erikvenneman
Image default
Dienstverlening

Topkapsels voor kort haar

Overweegt u om de volgende keer dat u de salon bezoekt voor een kort kapsel te kiezen? Volgens Vogue-haarexperts: “De bob is het onderhoudsarme kapsel dat deze zomer het roer overneemt.”

Een korter, stomp kapsel geeft de illusie van dikker, gezonder haar; plus je kunt dode punten volledig elimineren en de haargroei stimuleren. Met een professionele set clip-in hair extensions heb je altijd de mogelijkheid om je look tijdelijk te transformeren naar een langere stijl.

Heb je wat post-lockdown haarinspiratie nodig? Hieronder hebben we enkele van onze favoriete kapsels voor kort haar uitgelicht; uw extra geruststelling om de ‘chop’ te krijgen.

Volumineuze, veerkrachtige krullen

Stuiterige wortels en geflipte uiteinden; deze opgeblazen stijl uit de jaren 60 is het trending kapsel van lockdown. Een moeiteloze, volumineuze stijl die eruitziet alsof je net uit de salon komt. Als je handig bent met föhnen, kan de look worden gecreëerd met een föhn en een ronde borstel. Anders is een haartang met een groot vat perfect om deze nepklap te maken. Met een flip in variant kunt u geweldige korte kapsels creëren. 

Begin met het bedekken van vochtig haar met een volumemuis en föhn het product in het haar. Rol je grote tang door droog haar en speld elke sectie vast terwijl je stijlt. Zodra het haar is afgekoeld, verwijdert u de spelden, haalt u uw vingers door uw haar en veegt u uw scheiding opzij (sorry gen-z).

Strak kapsel

Je bedoelt bedrijf. Het rechte, korte kapsel verontschuldigt het zelfvertrouwen, voelt krachtig aan en pronkt met de architectuur van het kapsel.

Gebruik een set van 30 cm clip-in extensions om een sterkere, gecontourde finish te creëren. Clip diagonaal twee zijstukken van Seamless extensions in om het frame rond uw gezicht dikker te maken; het knippen van deze stukken haar zodat ze passen bij de lengte van uw natuurlijke lokken. Na het steil maken van het haar, maak je de look af met een gladmakende olie voor extra glans en een gladde afwerking.

Ons topproduct moet Davines OI Oil zijn. Bekend om hun schone ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen; Het ‘OI’-assortiment van Davines is doordrenkt met roucou-olie, een ingrediënt dat geliefd is bij de inheemse bewoners van het Amazone-regenwoud. De OI Oil is een vederlicht elixer dat het haar glad maakt en voedt zonder er vettig uit te zien.

Krullend haar

Met kortere kapsels, willen we het haar vaak krullen zonder dat de lengte drastisch wordt ingekort. Om dit te bereiken, krult u alleen de middellange haarlengte, waarbij u de wortels en punten vermijdt.

Losse, strandachtige golven zijn de perfecte zomerstijl voor kortere haarlengtes. Om deze look te creëren, gebruik je een kleine tonvormige toverstaf van ongeveer 26 mm breed. Houd je toverstok in de andere hand vanaf de kant van het haar dat je krult; de punt van de toverstaf naar beneden wijzend in een diagonale hoek. Wikkel het haar plat rond de ton en laat de laatste centimeter van je haar recht; dit voorkomt ook overmatige hitte en styling van beschadigde uiteinden. Voor strandachtige golven, begin altijd met het haar weg van het gezicht en wissel de richting van elke krul af.

Gebruik om af te werken een texturerende haarlak of een zoutspray en verstuif lichtjes over het haar; een kam met wijde tanden nemen en je golven voorzichtig scheiden voor een natuurlijk gestileerde finish. Wilt u wat extra toevoegen aan uw haar? Bekijk dan eens de TMhair extensions

Een lage knot dragen

Soms is minder meer. Hoe minder inspanning, hoe beter het resultaat als het gaat om de lage knot; een perfect kapsel als je een wasdag wilt overslaan.

Gewoon een scheiding in het midden van je haar en een paardenstaart aan de basis van je nek; het haar in een knot draaien en vastzetten met haarspelden. Voor dat extra ‘je ne said quoi’, kam je het haar bij de kruin voor extra lift en omlijst je het gezicht met twee stukken gekruld haar.

 

https://tmhair.nl/kennisbank/flip-in-hair-extensions/