Erikvenneman
Image default
Dienstverlening

Stek schilderwerken

Duurzaam is beter en goedkoper

In principe is alles wat het schildersbedrijf aflevert duurzaam en van goede kwaliteit. Het is het tegenovergestelde bij wat een doe-het-zelver doet. Een doe-het-zelver gaat naar de bouwmarkt om een emmer latex en gaat een muur decoreren. Later ziet diegene een muur die door een prof is afgewerkt, de doe-het-zelver ziet zelf ook wel in dat het bij hem of haar thuis minder mooi is, en gaat terug naar de bouwmarkt om een nieuwe emmer latex.

Daarna begint het verhaal opnieuw, als de doe-het-zelver klaar is valt het resultaat tegen. Omdat het zo vaak opnieuw moet is de doe-het-zelver door de jaren heen meer geld kwijt dan diegene die voor één keer goed is gegaan. Bij Stek schilderwerken één keer goed materiaal aanschaffen, het eventueel laten verwerken door ervaren vaklieden, is voordeliger.

 

Stek schilderwerken levert met alle garanties

Door de combinatie van ruime ervaring en het gebruik van de beste materialen, levert schildersbedrijf Stek het werk op met alle garanties. U kunt de schilders van Stek over de vloer halen zien als een goede investering, want een woning of bedrijfspand is immers waardevol als het goed onderhouden is. Ook op plaatsen waar verf en behang het zwaar te verduren krijgen, kan schildersbedrijf Stek het zo decoreren dat het mooi blijft. Als voorbeeld de keuken. Daar kan damp zijn door kokend water en een vettige lucht door bakken en braden. Bij een nieuwe keuken met alle toebehoren, zoals koperen kranen, hoort een net afgewerkt plafond en mooie muren.

De schilders en behangers van Stek kunnen de keuken zo afwerken dat het goed schoon te maken is, en dat het netjes blijft. Hierop staan dan alle garanties. Behang wat afwasbaar is, is gegarandeerd afwasbaar, en zal niet loslaten omdat er veel waterdamp in de lucht zit.