Erikvenneman
Image default
Marketing

Soorten van een karton display

Een karton display vind je in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Je kan er zelfs voor kiezen om een karton display zelf te maken! Een display wordt gezien als een effectief Point of Sale (POS) product. Onder POS producten vallen ook posters en banners. Een display is er in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld een glorifier. Met een glorifier kunnen enkele producten in het bijzonder worden uitgelicht. Kenmerkend aan een glorifier is dat het een 3D ontwerp heeft en de producten dus op een aparte en unieke manier worden gepresenteerd. Je hebt bijvoorbeeld ook etalage displays, dit zijn grote of kleine displays die in de etalage van een winkel worden geplaatst. Het hoofddoel van deze displays is om klanten naar de winkel toe te trekken.

Het voordeel van een karton display

Een display wordt onder andere geplaatst om meer omzet te genereren. Doordat bepaalde producten dusdanig worden uitgelicht, worden klanten of bezoekers geprikkeld en gemotiveerd om het product te kopen. Dit zorgt vervolgens voor een stijging van omzet in de desbetreffende productcategorie. Daarnaast trekt een display de aandacht van de klant, waardoor klanten het product een volgende keer sneller zullen herkennen.

Producten

Het leuke van een display is dat je er allerlei verschillende producten in kwijt kan. Van groot tot klein, je kan jouw display precies zo maken dat het gewenste product er altijd in past. Zo kunnen alle gewenste producten ook daadwerkelijk worden uitgelicht.

https://endlessbranding.com/karton-display/