Erikvenneman
Image default
Vakantie

Motorreis Noordkaap, het blijft 24 uur lang licht of donker

Motorreis Noordkaap. Dat is het grote doel van onze drie dikke motorvrienden uit het mooie en leuke dorp Erp. Bijzonder fraai gelegen in het groene Brabantse land. Er is een tijd geweest, een lange periode zelfs, dat wij dachten dat het Nederlandse Brabant grensde aan de Belgische provincie Brabant. Maar dit is helemaal niet het geval. Wij werden door dikke atlassen en hele mooie, kleurige landkaarten uit onze droom geholpen. Nu we toch bezig zijn met het van de hak op de tak springen. Motorreis Noordkaap.

Maak kennis met de vriendelijke Noorse bevolking

Motorreis Noordkaap. Een paar dagen geleden hadden we zowaar plotseling het geluk even aan onze zijde. We zagen warempel op de zeer fraaie website van voetbalclub RKVV Erp iets nieuws. Iets wat we echt in ons hele leven nog nooit ergens hebben gezien. En wat mag dat dan wel zijn? Een heel mooi, nieuw woord namelijk veterinnen. Zeg maar de vrouwelijke tegenhanger van veteranen. Zeer knap om zo’n leuk woord te bedenken. Veterinnen betekent dus niet zo snel en zo goed mogelijk veters in je voetbalschoen doen. Motorreis Noordkaap.

Goede restaurants en hotels in Noorwegen

Motorreis Noordkaap. Of het woord veterinnen ooit het woordenboek De Dikke van Dale zal halen, dat is nog maar de vraag. Als we het goed hebben bestaat er een uitgebreide commissie die bepaalt of een nieuw woord wordt opgenomen in De Dikke van Dale of niet. Of, en dat kan ook nog, een woord wordt in de wachtkamer geplaatst. In afwachting van eventuele nieuwe ontwikkelingen in de samenleving, in de maatschappij. Door de wereldwijde veranderingen in het klimaat, door de opwarming van de aarde kwam het woord waterspiegelvluchteling snel in De Dikke van Dale.