Erikvenneman
Image default
Particuliere dienstverlening

Loopbaanadvies voor jou ideale droombaan

Een doel voor ogen maar je weet niet hoe je er komt ? Het beste loopbaanadvies Amersfoort is dan misschien wel iets voor jou. Deze helpt jou bij het zoeken naar de juiste opleiding en baan. En geeft hij de beste adviezen om jouw doelen te realiseren, en zorgt hij ervoor dat je juiste en snelste pad bewandeld. En voorkomt dat jij fouten maakt die misschien achteraf  met beter verdieping had kunnen voorkomen.

Wat doet een loopbaanbegeleider allemaal?

Een loopbaan begeleider helpt jou bij het zoeken naar de baan die bij jou past. Dit is met name bedoeld voor mensen die niet zo goed weten wat ze willen doen later. Of ze hebben een opleiding gedaan maar weten niet zo goed wat ze allemaal kunnen doen met de opleiding. Een loopbaanbegeleider helpt jou daarbij hij zoekt uit wat je allemaal kunt gaan doen, en wat je gaat doen. Weet je het helemaal niet dan kan een loopbaanbegeleider, gaan kijken wat je intresse zijn. En kijkt hij bijvoorbeeld naar de dingen die jij goed kan, en hoe je bent en je niveau. Aan de hand daarvan zet hij een aantal banen op een rij, die bij passen voldoen aan jouw plaatje.

Uitdagingen doelen en verder groeien

Toch is een loopbaanadviseur er niet alleen om te kijken welke baan bij jou past. Maar geven zo ook advies aan mensen die wel weten wat ze willen. Zo zijn er mensen die goed zijn in bepaald werk en meer willen leren en nog beter willen worden. Een loopbaan begeleider kan dan gaan kijk of die mogelijkheden er zijn bij het bedrijf waar je voor werkt. Zo niet gaat hij opzoek naar een bedrijf waar dat wel kan. Daarnaast zijn er ook mensen die wat anders willen gaan doen, maar daar niet de juiste opleiding hebben. Dan kan een begeleider gaan kijken naar opleidingen of cursussen die ervoor zorgen dat jij de kwaliteiten beschikt zonder dat je die opleiding gedaan hebt. En dit kan soms erg veel tijd en geld schelen.