Erikvenneman
Woning en Tuin

Langdurig resultaat met houtbeits van Moose Färg

De aankomende tijd is ons mooi weer beloofd en dat betekent lekker zonnen in de tuin, genieten van een koud drankje en even niksen in de zon tijdens de werkpauze. Ook geeft de zon mensen vaak energie om klusjes op te pakken die al lang zijn blijven liggen. De schuur wordt opgeruimd en de tuinmeubels kunnen wel weer een likje verf gebruiken. Echter, hoe verf je die meubels eigenlijk zo, dat je volgend jaar er niet weer mee aan de slag hoeft te gaan? Moose Färg legt het je uit.

Het beitsen van houten oppervlaktes is niet ingewikkeld, maar vereist wel een bepaald proces om de verf uitstekend aan het oppervlak te laten hechten. Omdat de houtverf van Moose Färg vochtregulerend is, zal je minder snel last hebben van afbladderende verf. Dit fenomeen is het gevolg van temperatuurwisselingen in combinatie met laag vochtregulerende houtverf. Door warme weersomstandigheden zal het hout namelijk krimpen, terwijl het juist uitzet wanneer het koud wordt. De verf zal meebewegen wanneer deze vochtregulerend is. Echter, als dit niet het geval is, krijg je te maken met afbladderende verf en kun je weer opnieuw beginnen aan de verfklus. Wil jij dus zorgeloos beitsen en genieten van een langdurig resultaat? Kies dan voor de houtbeits van Moose Färg en ervaar de voordelen ervan.

Niet alleen levert Moose Färg houtverf van de hoogste kwaliteit. Ook geven wij jou namelijk handige tips om het optimale resultaat te bereiken met verven en kunnen wij jou interessante informatie geven over het verven van verschillende houten oppervlakten. Zo is er een verscheidenheid aan soorten en maten houtverf van Moose Färg, dat geheel gebaseerd is op het Zweedse voorbeeld. Op die manier bieden wij uitstekende houtverf voor iedere klus. Waar wacht je dus nog op? Ga snel naar de website van Moose Färg.

https://www.moosefarg.nl/