Erikvenneman
Woningen

Opslagruimte Weert – soorten en mogelijkheden inboedelopslag

Wellicht heb je een te kort aan opslagruimte of heb je tijdelijk extra opslagruimte nodig. Misschien wil je je huis gaan verkopen of ben je bezig met een verbouwing. Vaak wil je dierbare spullen dan tijdelijk veilig onderbrengen. Misschien moet je de inboedel van een dierbare overledene tijdelijk ergens anders opslaan. Tijdelijk opslagruimte huren is dan vaak een uitkomst. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden. De meest voorkomende soorten zetten we voor je op een rijtje.

Voorbeelden voor het huren van opslagruimte in Weert

Opslagruimte huren kan op verschillende manieren. De meest voorkomende soorten zetten we voor je op een rij:

Garageboxen worden in de regel verhuurd door bedrijven. Maar ook woningcorporaties bieden garageboxen aan. Een nadeel is dat garageboxen in de meeste gevallen niet vlakbij de woning ligt. Deze vorm van opslag wordt vaak gebruikt als winteropslag voor een auto of boot. Ga je voor de opslag van meubels of andere spullen? Dan is het aantal vierkante- en kubieke meters juist erg belangrijk. Een schuur of loods huur je meestal via particulieren. Dan is het van belang dat je wel hele goede en duidelijke afspraken maakt. Zorg ervoor dat de (huur)prijs, de opzegtermijn en de aansprakelijkheid altijd schriftelijk zijn vastgelegd. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.

Verhuisbedrijven bieden soms ook de mogelijkheid tot opslag van meubels als je ook de verhuizing aan hen uitbesteedt.

De opslagkosten die verhuisbedrijven rekenen worden in de meeste gevallen in de totaalprijs van de verhuizing opgenomen. Het is uiteraard wat lastiger om dan kosten voor opslag te vergelijken met andere aanbieders zoals een inboedelopslagbedrijf of self-storage. Self-storage bedrijven bieden verschillende soorten opslagruimte aan. De kosten zijn vaak afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de grootte van de opslagruimte, de ligging in het depot, maar ook verwarming, elektriciteit en onbeperkte toegang kunnen van invloed zijn op de kosten. Vaak moet je dan ook zelf zorgdragen voor een verhuisbus of aanhangwagen. Met in- en uitladen en heen-en-weer rijden kun je best veel tijd kwijt zijn. De kosten voor de huur en benzine niet te vergeten! Mobiele opslag is een populaire en opkomende variant op self-storage.

Zoek je opslagruimte Weert? Mobiele opslagboxen worden door het mobiele opslagbedrijf leeg voor je deur geplaatst. Het enige wat jij doet is inladen. Het opslagbedrijf haalt vervolgens je inboedel weer op en slaat deze op in de opslag tot dat jij je spullen weer nodig hebt. Zet je deze vorm van opslag in voor bijvoorbeeld een verhuizing? Dan verhuist het opslagbedrijf je spullen in geen gevallen.

Mobiele opslagruimte Weert huren?

Is mobiele opslag de oplossing voor jou? Bij BOOBOX opslagruimte Weert huur je vanaf € 69,- per maand al een mobiele opslagbox. Hoe het werkt? Je dierbare spullen worden bij jou thuis opgehaald, veilig opgeslagen en weer terugbezorgd wanneer jij dat wilt. Het enige wat jij doet is zelf inladen. 

Opslagruimte Weert nodig? Voor meer informatie over BOOBOX: Kijk op de website van www.boobox.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan, of reserveer meteen jouw Boobox opslagbox. Contact opnemen via telefoonnummer 0475-476319 mag natuurlijk ook.

https://boobox.nl/opslagruimte-weert/