Erikvenneman
Image default
Woningen

Infraroodpanelen: de milieuvriendelijke manier van verwarmen

Met de komst van infraroodpanelen kan er afscheid worden genomen van het gas. Zeker nu de gasprijzen zo hoog liggen is dit een aantrekkelijke tijd om over te stappen op infraroodpanelen. Op deze manier verwarm je de woning met elektriciteit. Het voordeel van de infraroodpanelen is dat je ze overal in huis op kunt hangen, zolang ze in de buurt van een stopcontact zitten. De oude radiatoren kunnen je huis uit om plaats te maken voor een milieuvriendelijke oplossing om het huis te verwarmen. Daarnaast is het verwarmen door middel van infrarood panelen ook nog eens goed voor de gezondheid voor jezelf, je gezin en je huisdieren. Redenen genoeg om te kiezen voor infraroodpanelen van infraroodpaneel.nl

Minder last van allergieën en vochtplekken

Het kan voorkomen dat je last hebt van een hoge luchtvochtigheid in huis. Dit is niet bevorderlijk voor je gezondheid. Schimmels liggen op de loer wat ervoor kan zorgen dat je keelpijn krijgt of vaker moet hoesten. Ook wanneer je schimmels niet ziet kunnen ze aanwezig zijn. Met de infraroodpanelen zorg je voor een goede luchtvochtigheid in huis waardoor schimmels geen kans maken. Daarnaast heb je met infrarood panelen minder last van stof in huis wat ten goede komt wanneer je last hebt van allergieën. Kies dus voor je gezondheid en investeer in infraroodpanelen. Naast dat het goed is voor je gezondheid zal het op termijn ook goed zijn voor de portemonnee en het milieu. Je vind een brede selectie aan diverse infraroodpanelen op infraroodpaneel.nl.

Binnen enkele minuten een warme ruimte

Met infraroodpanelen kun je een ruimte al binnen 5 tot 10 minuten verwarmen. Hierbij wordt niet de lucht in de kamer verwarmd zoals bij reguliere verwarmingssystemen, maar worden de muren en het plafond verwarmd. Dit zorgt voor een aangename lucht in de kamer die toch warm aanvoelt. Daarnaast zal je de straling van de infraroodpanelen op je huid kunnen voelen wat zorgt voor de warmte. Deze straling zal aanvoelen als een warme deken. Je hebt de mogelijkheid om de infraroodpanelen overal op te hangen door het smalle design. Zo verwarm je iedere ruimte moeiteloos.

De infrarood panelen op efficiënte wijze verstoppen

Je kunt infrarood panelen eenvoudig in het interieur verwerken doordat het design erg plat is. Hierdoor hang je hem aan de muur of aan het plafond. Wanneer je de infraroodpanelen toch meer wilt bedekken kun je ervoor kiezen om de panelen te laten bedrukken. Zo lijkt het voor de buitenwereld alsof je een mooie foto of een schilderij aan de muur hebt hangen terwijl daaronder jouw infraroodpanelen verstopt zitten. Zo verwerk je de panelen makkelijk en eenvoudig in je interieur.