Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Justfog q16 coils voor e-sigaretten

Het is algemeen bekend dat roken schadelijk voor de gezondheid is. Echter is het lastig voor rokers om zomaar te stoppen met roken. Een iets minder schadelijk product zijn de e-sigaretten. Deze simuleren het roken. Door middel van verhitting van een vloeistof die daarna verdampt, kan rook ingeademd worden. Een e-sigaret bestaat uit een batterij en een verdamper. Hiermee wordt de vloeistof verdampt. Een coil is een onderdeel van de verdamper waar de stroom van de batterij wordt omgezet naar warmte.

Na verloop van tijd kan de coil toe zijn aan vervanging. Je kunt deze dan vervangen door een justfog q16 coil. Justfog q16 coils zijn geschikt voor de Justfog C, S, G, Q, en P series. Deze coils zijn geschikt voor voltages tussen de 3.4 en 4.4 Volt. In een pakket zitten 5 justfog q16 coils.

Verschillen roken en dampen

Een sigaret rook je en een e-sigaret damp je. Bij de eerstgenoemde krijg je meer binnen dan alleen nicotine. Zo zit er ook teer en andere schadelijke stoffen in. Bij een e-sigaret zit ook nicotine in verwerkt, maar je krijgt minder schadelijke stoffen binnen. Daarnaast is een sigaret zo ontworpen om verslavingen te stimuleren. Bij een e-sigaret is dit minder mogelijk.

Door gebruik te maken van hoogwaardige justfog q16 coils ben je verzekerd van de beste kwaliteit e-sigaretten. Bij een normale sigaret valt er weinig te kiezen qua ontwerp en werking. Alleen de merken verschillen in smaak van elkaar.

Als je wilt minderen of wilt stoppen met roken, dan zou je eerst kunnen overschakelen naar een e-sigaret met justfog q16 coils. Daarna kun je langzaam gaan afbouwen door het nicotine gehalte te verlagen.

https://wizzits.com/justfog/q16/

Gerelateerde artikelen

Je bedrijfsafval verminderen

De populairste jurk van de wereld

Materialen en oppervlakteruwheid