Erikvenneman
Image default
Zakelijk

Inspirerende vergaderlocatie op de Veluwe

Effectief vergaderen doet u op een inspirerende locatie. Vergaderen is essentieel om processen probleemloos te laten verlopen en om goed samen te kunnen werken. Veel organisaties vergaderen echter onnodig veel en vaak. Door te kiezen voor een inspirerende vergaderlocatie op de Veluwe komt u snel tot de kern, vergaderd u effectief en efficiënt.

 

Ideale vergaderlocatie

Een goede manier om effectief te vergaderen, is door te kiezen voor een vergaderlocatie die inspireert en anders is dan normaal. De omgeving speelt namelijk een grote rol, al zult u zich hier niet altijd bewust van zijn. Door te vergaderen in een vergaderzaal of zelfs gewoon de kantine, worden deelnemers niet uitgedaagd en zal de betrokkenheid lager zijn dan wanneer u kiest voor een externe vergaderlocatie.

Een nieuwe omgeving werkt automatisch inspirerend. Door te kiezen voor een vergaderlocatie op de Veluwe kiest u voor een locatie in de natuur, met rust en ruimte om u heen. Dit nodigt uit tot creatief denken en handelen en haalt medewerkers uit de sleur. Een bijkomend voordeel is dat er een stuk minder afleiding is op een externe locatie. Hierdoor wordt de tijd effectief besteed en richt iedereen de aandacht volledig op de bijeenkomst.

 

Betere samenwerking

Collega’s komen snel vast te zitten in vaste rolpatronen. Door in een andere setting te vergaderen, daagt u uw medewerkers elkaar uit om op een nieuwe manier met elkaar om te gaan. Combineer de vergadering op locatie met een inspirerende activiteit om de vergadering nog effectiever te maken. Maak bijvoorbeeld een verfrissende wandeling door het bos of regel een leuke teambuildingactiviteit. Door de dag af te sluiten met een gezellige borrel leren collega’s elkaar ook in een minder formele omgeving kennen.

 

Bewezen effectiever

Het is bewezen effectiever om te vergaderen op locatie. De locatie wordt voor een bepaalde tijd gehuurd, wat het makkelijker maakt om de agenda aan te houden. Ook is er minder afleiding en kunnen mensen niet worden weggeroepen om een telefoontje of vanwege vragen van andere collega’s of iets dergelijks. Het grote voordeel van vergaderen op de Veluwe is dat u zich in een bijzonder natuurgebied bevindt en er vele extra activiteiten mogelijk zijn in de omgeving. Daarnaast ligt de Veluwe centraal in Nederland en is het een stuk makkelijker om hier te parkeren dan in een drukke stad. Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie? Overweeg dan zeker de Veluwe.