Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Het gemak van online huren van een standbouwer

Zeker voor een beursstand zegt een beeld meer dan duizend woorden. Standbouwer Isyfair heeft dat goed begrepen. Op de website zijn honderden voorbeelden van stands te vinden, die op basis van een groot aantal kenmerken kunnen worden geselecteerd. Op deze manier kan er met behulp van een online configurator bijna zonder contact te hebben met een medewerker van Isyfair een beursstand worden geselecteerd, die voldoet aan alle verwachtingen en eisen. Met de configurator van de standbouwer worden naast de basisvoorzieningen ook een groot aantal aanvullende services getoond, zoals beeldschermen, meubilair en diensten, zoals transport en op- en afbouw.

De configurator gebruiken

Het prettige van Isyfair is, dat er beursstands in heel Europa kunnen worden gehuurd. De eerste stap bij het gebruik van de configurator is, dat moet worden aangegeven in welke plaats er een beursstand nodig is. Vervolgens worden de gewenste afmetingen, de vorm/stijl van de stand en de gewenste prijscategorie ingevuld. Op basis van die opties toont Isyfair voorbeelden. Bij een aansprekend ontwerp van de standbouwer kunnen meer details worden opgevraagd. Daarbij kan worden aangegeven met welke opties de beursstand moet worden geleverd. Daarbij moet je denken aan verlichting, vloerbedekking, monitoren, meubilair en services.

Offerte aanvragen

De laatste stap in het online proces om bij standbouwer Isyfair een beursstand te huren is dat er een offerte moet worden uitgebracht. In de offerte worden ook het op- en afbouwen van de beursstand en het transport naar de beurslocatie voorzien van een prijskaartje. Je kunt vervolgens besluiten of je de beursstand wilt huren of niet. Een andere optie is, dat de beursstand door de standbouwer wordt gemodificeerd. Dat is gratis en kan ook online worden aangevraagd. Wie liever persoonlijk overleg heeft over de mogelijkheden kan contact opnemen met een medewerker van standbouwer Isyfair.