Erikvenneman
Image default
Aanbiedingen

Goedkoop een BTC Riva scooter kopen of leasen

BTC behoort tot de grootste scootermerken van de Benelux. Ze leveren een flink aantal modellen waardoor er voor iedereen wat wils is. Dat ze daarbij ook tot de goedkoopste merken behoren zal beslist een rol spelen in het succes op scootersite.nl. Met name de retro lijn is populair, ook daarin zijn er volop mogelijkheden. Laten we de retro scooters eens met elkaar vergelijken zodat je de juiste keuze kunt maken.

 

Hoe kan het zo goedkoop?

Je zult direct zien dat een BTC Riva scooter goedkoop is in vergelijking met andere merken, en dan met name de Vespa modellen. In tegenstelling tot de concurrent uit Italië die uit de Piaggio fabrieken komt rollen, werkt BTC samen met Chinese fabrikanten die enorme aantallen scooters produceren voor verschillende merken. Daarbij kan iedere importeur aangeven welke toeters en bellen op het chassis moeten komen. Dat is een heel efficiënte werkwijze, wat leidt tot een flinke besparing. Dit maakt een BTC Riva scooter kopen niet zo exclusief als bij een Vespa het geval is, hoewel je met de vele extra opties toch een scooter op maat kunt laten bouwen. De onderdelen kunnen ook van iets mindere kwaliteit zijn. Alle scooters voldoen uiteraard aan de strenge voorwaarden die in Europa gelden, het is wel zo dat deze producten beter binnen kunnen staan dan buiten in de stromende regen. Anders kan er voortijdig roestvorming optreden. Ook de kappen zijn van kunststof in plaats van plaatstaal, maar die onderdelen kunnen natuurlijk niet roesten! Met twee jaar garantie op de motor kun je rekenen op een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding.

 

Het retro aanbod

Om de keuze wat te beperken slaan we de cross modellen en de grotere motoren even over, en beperken we ons tot het aanbod retro modellen. En dit zijn er al behoorlijk veel!

 

  • Riva Lux: Dit is een echte budget scooter die duidelijk is afgekeken van de Vespa Primavera. Beter goed gejat dan slecht bedacht, want dit is een prima instap scooter.
  • Riva Luxury: Deze Lux is standaard uitgerust met een zadel in twee delen, een windscherm en een klapdrager voor extra luxe met toch een scherpe prijs.
  • Riva Lux II: Hoewel de naam anders doet vermoeden is dit model behoorlijk anders dan de oorspronkelijke versie. Je moet dit model echt even bekijken als je iets anders wilt dan een standaard retro model.
  • Riva Sport: Als je bekend bent met de Vespa Sprint zal dit model je bekend voorkomen. Net als de andere modellen is ook deze BTC scooter hevig geïnspireerd op het Italiaanse origineel.
  • Legend: Hier valt het stoere karakter op met een breder stuur en een rugsteun voor de passagier. Omdat de body zo groot is wordt deze retro chopper ook wel aangemerkt als XL model.
  • Grande Retro GT2: In veel opzichten lijkt de Grande Retro veel op de Legend. Dus weer een stoere, grote scooter met een breed stuur en rugsteun. Er is ook een Fosti Grande Retro met een afwijkende voorzijde.
  • Classic: Dit model lijkt een tijdreis te hebben gemaakt, met een opvallende koplamp, veel chroom en een open structuur. Het zadel is wel iets te klein voor een passagier.

 

BTC Riva scooter kopen

Wanneer je graag op een scooter rijdt, maar er niet de hoofdprijs voor wilt betalen, dan is de retro lijn van dit merk ideaal. Wanneer je een beetje netjes omgaat en de brom- of snorscooter goed onderhoudt zul je er ongetwijfeld veel plezier aan beleven. Wil je een BTC Riva scooter leasen of kopen, of wordt het een ander retro model? Hoewel de prijzen op zichzelf al heel aantrekkelijk zijn, kun je ook kiezen voor een leasecontract op scootersite.nl. Dan betaal je een aantal termijnen waardoor je de uitgave niet zo voelt in je portemonnee. Kijk in de webshop naar alle mogelijkheden en voorwaarden.

https://modernvespaclub.nl/